; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nana Mouskouri cântă la ÎnTrecerea anilor

03 December 2011

Muzică grozavă, artiști pe care îi iubiți, umor și dansuri dezlănțuite! Întâlniri cu personaje pe care telespectatorii le vor redescoperi cu plăcere, după decenii de absență! Și un nume internațional răsunător: Nana Mouskouri!

Artista de origine elenă este cunoscută pentru melodii ca 'Amazing Grace', 'Only Love' sau 'I Have A Dream'. A înregistrat piese cântate în engleză, franceză, germană, olandeză, italiană, portugheză, spaniolă, greacă, turcă și chineză. În cei peste 50 de ani de carieră, Nana Mouskouri a vândut circa 400 de milioane de albume.

La ediţia din 3 decembrie, competiţia va fi între anii ‘60 si ‘70. Nume precum Corina Chiriac, Nicu Covaci și Moni Bordeianu (întemeietorii legendarei trupe Poenix), interpreţii de muzică populară Gavril Prunoiu şi Angela Buciu, „actorii' Ion Bocăncea, Cristian Șofron, dar şi cântăreţul Razvan Popa vor aduce argumente în favoarea celor două decade din concurs.

Rubrica „Fenomen' este dedicată în această ediţie unei voci simbol a muzicii uşoare – Corina Chiriac (reprezentantă a anilor  ̒70), dar şi unei trupe simbol a anilor ̒60 – Phoenix.

Dacă Selena va cânta melodia de anii  ̒60 a Ritei Pavone – „Cuore', Sabina, reprezentanta anilor  ̒70, va lansa în competiţia decadelor un alt hit – „Piece of My Heart', a legendarei Janis Joplin. Amintiri plăcute vor declanşa cu siguranţă Ion Bocăncea (Nică din Amintiri din copilărie) şi Cristian Șofron (Mihu din Toate pânzele sus), prezenţi la ÎnTrecerea anilor din 3 decembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare