; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vorbeste lumea

Nadine, Sore, Vica Blochina și Răzvan Fodor, gazdele „Vorbește lumea”

01 July 2015

„Vorbește lumea' va fi prezentată de Nadine, Sore, Vica Blochina și Răzvan Fodor. Noua emisiune de la Pro TV va începe pe 13 iulie.

Vorbeste lumea

Vorbește lumea a pregătit subiecte interesante, pe care cei patru prezentatori le vor dezbate în direct, de luni până vineri. Noutăți din viața vedetelor autohtone, informații utile, dar și trenduri și subiecte de lifestyle se vor găsi pe agenda celor patru gazde ale emisiunii, care vor avea alături și invitați surpriză.

După o pauză de televiziune, Nadine revine pe micile ecrane.

După ce am aflat că fac parte din proiect, am avut valuri de fluturași în stomac, ancorați în euforie timp de 48 de ore. În mod deosebit m-a bucurat faptul că lucrez în echipă, că sunt mulți oameni cu care voi împărți această experiență. Sunt recunoscătoare că am o gașcă a mea, cu care mă voi vedea în fiecare dimineață la cafea, cu care deja vorbesc câte în lună și în stele, iar la sfârșitul fiecărei zilei primesc câte un somn ușor de la fiecare dintre ei.' – a declarat Nadine.

Experiența lui Sore în televiziune a început încă de mică și a continuat odată cu serialul „Pariu cu viața', care i-a deschis și drumul spre muzică.

Sunt super încântată că voi prezenta această emisiune alături de colegii mei! Este o experiență nouă pentru mine și abia aștept să aud părerile și să văd reacțiile celor din jur după ce va începe emisiunea. Colegii mei sunt efervescenți și mă bucur mult că ne completăm de minune!', a declarat Sore.

Vica Blochina și-a demonstrat tăria de caracter și perseverența reușind să fie singura femeie finalistă în emisiunea „Ferma Vedetelor'.

Pentru mine este o mare bucurie și realizare faptul că pentru prima dată am șansa să prezint o emisiune. Acest proiect mi se potrivește mănușă, pentru că aici pot să fiu eu însămi. Este foarte important pentru mine faptul că oamenii chiar pot învăța ceva din experiența mea de viață. Colegii mei sunt minunați, există chimie între noi. Toți patru suntem atât de diferiți și totuși ne asemănăm foarte tare din punct de vedere al caracterului, iar acest lucru mă bucură foarte mult.', a spus Vica.

Răzvan Fodor are o experiență vastă, atât în televiziune, cât și în muzică. De-a lungul carierei sale s-a făcut remarcat prin personalitatea lui deschisă și simțul umorului, atrăgând întotdeauna privirile admiratoarelor de sex opus. Carismatic și plin de viață, Răzvan aduce părerile pertinente ale unui bărbat în cele mai fierbinți subiecte abordate.

Norocul meu este că sunt obișnuit să lucrez între femei, iar colegele mele sunt cu adevărat extraordinare. Fiecare dintre ele are ceva aparte, iar acest lucru ne ajută să fim un grup unitar, care se completează perfect. Abia aștept să începem și să aducem veselia din culise și în fața camerelor de filmat.', a declarat Răzvan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare