; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nadine se mărită pe 5 iunie

30 May 2011

Nadine se pregăteşte de nuntă. După ce, în primavăra anului trecut, cântăreaţa a trecut prin emoţiile cununiei civile, acum frumoasa artistă va îmbrăca rochia de mireasă.

Nunta vedetei e programată pentru 5 iunie, iar pregătirile sunt în toi. Alături de naşii cuplului, Pepe şi Silvana Berciu, şi în prezenţa celor 180 de invitaţi, Nadine şi soţul ei se vor distra pe cinste. Petrecerea de nuntă se va desfăşura la restaurantul Loft', locul preferat al celor doi soţi.

 

Am făcut un pact cu Dragoş, soţul meu, că organizarea nunţii nu va deveni o corvoadă de care să abia aşteptăm să scăpăm. Cunosc foarte multe cupluri a căror organizare a nunţii le-a creat multă frustrare şi oboseală. Ne-am promis că noi vom fi relaxati, mai sunt câteva zile până la nuntă şi suntem foarte relaxaţi', spune Nadine, a cărei rochie de mireasa a fost creată de Doina Levinţa.

 

Am o singură rochie, asta şi pentru că, în mod deosebit, ne-am dorit o nuntă simplă'. Printre invitaţii la nunta lui Nadine se află şi câţiva colegi de-ai săi de la Şcoala Vedetelor'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare