; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nadine, prima declarație după examenul de Bacalaureat (3)

Nadine, prima declarație după examenul de Bacalaureat. „Îmi venea să sar şi să-l strâng de gât pe profesor”

01 July 2021

Nadine, care s-a făcut remarcată în cadrul proiectului „Şcoala Vedetelor', de la TVR, a susţinut pe 28 iunie, prima probă a Bacalaureatului, la limba română. Vedeta de 44 de ani a recunoscut că a avut emoții, cu toate că a acordat atenția cuvenită examenului, pentru care s-a pregătit zile în șir pentru examene, scrie protv.ro.

 

„Îmi venea să sar şi să-l strâng de gât pe profesor, ca să dea drumul la plicul cu subiecte, să aflu mai repede ce am de rezolvat, căci de o lună nu mai pot dormi noaptea, din cauza lor', a declarat Nadine pentru impact.ro.

 Vezi galeria foto >

„Eram pregătită pentru orice, aşa că nuvela nu m-a surprins. Şi asta chiar dacă la simularea de examen a căzut tot un subiect despre nuvelă. Ba chiar vă pot spune că am tratat aşa cum se cuvine subiectele, dar şi că am preferat să tratez povestea lui Alexandru Lăpuşneanu, nu Moara cu noroc', al lui Slavici. Iar asta fiindcă iubesc romantismul, cu poveştile sale grozave între alb şi negru, între îngeri şi demoni. Nici nu am îndrăznit vreodată să sper, să mă rog la toţi sfinţii pentru asemenea subiecte, vă rog să mă credeţi', a mai adăugat ea pentru aceeași sursă. 

Acum câteva zile, într-un interviu acordat în emisiunea La Măruță, Nadine a vorbit despre decizia ei de a-și reluat studiile și emoțiile care o copleșesc înainte de BAC.

'Sunt foarte pregătită, pentru că doar asta fac- învăț', a spus Nadine. „Dar am emoții, mă trezesc în timpul nopții și mă întreb ce fac dacă pic bac-ul, exact cu temerile adolescentului', a mai adăugat prezentatoarea.

Nadine își dorește ca după BAC, să dea admitere la Facultatea de Psihologie sau Biologie.

Nadine: „M-am reîntors la școală la 40 de ani. S-a râs de mine pe la toate colțurile’

Nadine a mărturisit de-a lungul anilor că răutățile celor din jur nu au ocolit-o și nici această etapă de finalizare a studiilor nu a fost o excepție. Într-un interviu oferit publicației Gândul, Nadine spunea că reacțiile negative nu i-au influențat determinarea de a termina liceul:

 „M-am reîntors la școală la 40 de ani. Am reluat liceul de la clasa a noua. Eu am mai făcut odată liceul, am dat Bacul și am picat la o singură materie. Nu am vrut să dau examen doar la acea materie, ci am vrut să reiau liceul de la început. Eu am spus că pentru mine a fost important să îmi reiau studiile și să revin ca adult la școală. S-a râs de mine pe la toate colțurile. Am văzut în presă că râdeau și de un fotbalist. Dacă noi punem rușine pe reîntoarcerea la educație, pe acești adulți, nu e bine’.

Sursa foto: Instagram

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare