; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Premiere of Francis Ford Coppola

Nadia Comăneci, jurat într-o emisiune de talente „Tumble” la britanici

11 August 2014

UPDATE: Nadia Comăneci a participat, sâmbătă, ca jurat al emisiunii „Tumble' de pe BBC, o emisiune asemănătoare programului „Dansez pentru tine', dar cu gimnastică, scrie Paginademedia.ro.

Nadia este judecătorul-șef', iar în juriu mai sunt nume precum campionul mondial de box Carl Froch, cel care l-a învins pe Lucian Bute, în urmă cu doi ani.

Interesul e uriaș. Au fost 600 de spectatori în platou, dar realizatorii au primit 1.000.000 de solicitări', a declarat Nadia Comăneci despre prima ediție a show-ului din Marea Britanie.

The Premiere of Francis Ford Coppola's TETRO in LA

Gimnaştii Nadia Comăneci, Louis Smith, Craig Heap şi artistul de circ Sebastian Stella vor fi cei patru juraţi de la „Tumble', viitoarea emisiune-concurs de la BBC1 care aminteşte de „Splash!' (difuzată în versiune autohtonă şi la noi, de Antena 1).

„Tumble' va fi un show live, scrie radiotimes.com, în care zece celebrităţi vor realiza diferite exerciţii de gimnastică, după ce în prealabil au fost antrenate pentru asta (de către gimnasta Beth Tweddle).

„Ştiu cum este să te chinui pentru un 10 perfect! Inima îţi bate tare şi îţi transpiră palmele, dar când păşeşti în ring sau urci pe bârnă sau pe paralele, trebuie să te comporţi ca şi cum viaţa ta depinde de asta', a explicat Nadia Comăneci.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare