Homepage  / Vedete româneşti

Nadia Comăneci, imagini rare cu fiul ei și iubita lui. Dylan Conner a absolvit liceul

Nadia Comăneci, imagini rare cu fiul ei și iubita lui. Dylan Conner a absolvit liceul
12

de Roxana Mirea,

Nadia Comăneci este o mamă mândră. Fiul ei, Dylan Conner, tocmai a terminat liceul și a fost la petrecerea de absolvire alături de iubita lui. Fosta gimnască a publicat o imagine cu fiul ei și partenera acestuia, Scarlett. Cei doi tineri s-au îmbrăcat în ținute elegante pentru frumosul eveniment din viața lor.  

Cum arată iubita lui Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci 

Nadia Comăneci, în vârstă de 62 de ani, și soțul ei, Bart Conner, sunt împreună de mai bine de 27 de ani de ani. Cei doi s-au căsătorit în 1996, la Mănăstirea Cașin. Fista gimnastă și soțul ei au împreună un fiu, pe Dylan Paul Conner, care în luna iunie va împlini 18 ani, potrivit libertatea.ro.  

Recent, Nadia Comăneci a publicat o imagine superbă cu fiul ei și iubita lui, Scarlett. În imagine, cei doi tineri se sărută, dar chipurile lor sunt acoperite de pălăria pe care Dylan o ține în mână.  

„Cine sunt?”, a întrebat-o un fan pe Nadia Comăneci. Ea a răspuns la curiozitatea lor: „Băiatul meu și partenera lui de la bal”. 

Dylan Conner a terminat liceul în statul Oklahoma din Statele Unite ale Americii. A avut și petrecerea de absolvire, la care a participat îmbrăcat foarte elegant, cu cămașă albă, vestă, pantaloni de costum, accesorizat cu pălărie și cizme de cowboy. Iubita lui a avut o apariție elegantă, într-o rochie de seară asortată cu sandale cu toc foarte înalt. 

Cuplul vostru preferat de la bal”, a scris și iubita lui Dylan Conner în dreptul imaginilor pe care le-a postat și ea pe pagina ei publică de Instagram. 

Cum arată iubita lui Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nadia Comăneci, tare mândră de fiul ei Dylan

Într-un interviu mai vechi pentru impact.roNadia Comăneci a dezvăluit că este foarte mândră de fiul ei, Dylan. Fosta gimnască a spus că ea și soțul ei l-au lăsat să își aleagă singur ceea ce vrea să facă.

„Ca toate mamele cred, sunt foarte mândră de copilul meu. L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el. (…)

El a practicat multe sporturi. A făcut și gimnastică, o perioadă, ca o bază bună de mișcare. În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car”, a declarat Nadia Comăneci.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton