; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nadia Buduruși, finalista sezonului 6 „Românii au talent” face show, diseară, în ultima semifinală

Nadia Buduruși, finalista sezonului 6 „Românii au talent” face show, diseară, în ultima semifinală

26 May 2017

În această seară, Nadia Buduruși, finalista sezonului șase Românii au talent, va prezenta un moment special pregătit pentru ultima semifinală LIVE, un show unic în România, o combinație inedită de pole și silk.

În urmă cu cinci luni, Nadia a devenit mamă pentru a doua oară, însă nu a renunțat nicio clipă la antrenamente și la dorința de a face performanță, așa că în luna mai a acestui an a reprezentat țara noastră la un concurs în Ungaria, Pole Theatre Hungary, unde s-a clasat pe locul al doilea. Frumoasa sportivă obține rezultate remarcabile la toate competițiile la care participă, iar vinerea aceasta este pregătită să surprindă încă o dată românii cu eleganța și grația mișcărilor ei.

'Sunt super emoționată că voi urca din nou pe scena de la Românii au talent. Anul trecut, în finală, eram însărcinată în două luni. După semifinală am aflat, dar am vrut să rămână un secret atunci și să dau totul în competiție. După finală, am organizat primul concurs național Miss Pole Dance România și am găzduit Campionatul Mondial.

Am participat și eu, deși eram însărcinată în cinci luni. Acum îmi aduc aminte cu bucurie de tot ce mi s-a întâmplat în ultimul an și de parcursul meu la Românii au talent. Totul a  fost fascinant, am trăit emoții de nedescris și foarte multă fericire. Știu ce este în sufletul concurenților, le urez mult succes, să aibă încredere în talentul lor și să se bucure de fiecare clipă petrecută aici.', a spus Nadia Buduruși.

Vinerea aceasta, de la 20:30, ultimii zece semifinaliști ai sezonului 7 își vor prezenta momentele în fața juraților „Românii au talent'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare