; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Naarghita, viața trăită pe muzica indiană, la „Doamne de poveste”

11 March 2012

Ediția de duminică, 11 martie, de la 16.30 a emisiunii Doamne de poveste', aduce la Acasă portretul unei artiste veritabile, Naarghita, cântăreața de muzică indiană de origine română a cărei faimă a făcut înconjurul lumii.

Naarghita, pe numele adevărat Maria Amarghioalei, și-a descoperit pasiunea pentru muzică și dansuri indiene după ce a vizionat filmul Vagabondul' în regia lui Raj Kapoor, peliculă pe care a revăzut-o de peste cincizeci de ori.

Naarghita a avut un vis în care i s-a prevestit viața: Mă strigă în vis <>. Mă uit, eu pluteam bineînțeles deasupra Indiei cu niște voaluri roz și ma întorc, mă uit, era un domn. Mă strigă și zice: <>.  Zic: Nu nu nu, this is not my country>>. <>. Am visat și am reținut <>. Atât pot să vă spun, în sanscrită naar înseamnă rege', își amintește celebra cântăreața de muzică indiană.

La invitația prim-ministrului Indiei, Indira Gandhi, Naarghita vizitează New Delhi, unde are ocazia să-l cunoască personal pe idolul său, actorul și regizorul indian Raj Kapoor. Cei doi leagă o prietenie strânsă, iar artistul indian Raj Kapoor se îndrăgostește de ea: M-am rugat la Dumnezeu să nu-mi ceară mâna. Îmi anulam cariera, nu se pot face doua cariere, căsătoria sau cariera. Am respectat România și India la fel de înalt. Până la 1 milion de euro mi s-a oferit numai pentru un interviu și un cântec'.

Destăinuirile Naarghitei despre perioada în care a trăit în lumina reflectoarelor și ce anume a determinat-o să stea departe de lumea publică, amintirile care o leagă de India și lucruri neștiute despre relația cu Raj Kapoor, îi vor transpune pe telespectatorii emisiunii Doamne de poveste', duminica, 11 martie, de la 16.30, într-o lume plină de culoare și ritm.

005

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare