; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sultanul Suleyman    Printul Mustafa

Mustafa face greşeală după greşeală, azi, în „Suleyman Magnificul”

16 May 2014

Suleyman îi testează loialitatea fiului său, prinţul Mustafa în episodul de azi „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii'. Cum Suleyman bănuieşte ca fiul său ar putea declanşa, în orice moment, o revoltă, pentru a urca pe tron, acesta îi trimite un ienicer ca să-l provoace pe prinţ. În felul acesta, sultanul va afla dacă Mustafa îi este devotat.

Sultanul Suleyman -  Printul Mustafa

Considerând că şi-a cam neglijat copiii, Suleyman îi dă ordin boierului Nasuh să inspecteze, în secret, sangeacurile prinţilor pentru a afla dacă aceştia guvernează, aşa cum se cuvine, ţinuturile pe care le-au primit în grijă.

Huricihan şi prinţul Cihangir pleacă la Kutahya, la sangeacul prinţului Baiazid, pentru a-l vizita pe acesta. Tânăra sultană ascunde adevăratul motiv al acestei călătorii, iar Cihangir, care o iubeşte în taina pe aceasta, va afla un secret care îi va frânge inima.

Hurrem este foarte fericită că Nurbanu îi va dărui un copil prinţului Selim şi este mândră că a ales-o pe aceasta să-i fie aproape fiului său. Hurrem este îngrozită de vestea ca Nazenin, cadâna care poartă în pântece copilul Sultanului, urmează să nască.

Mahidevran nu priveşte cu ochi buni relaţia pe care o are Mustafa cu Mihrunnisa, fiica paşei Hîzîr Hayreddin, şeful flotei otomane, mai ales când Mustafa ia o hotărâre care îi va şoca pe toţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare