; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Murat mare

Murat Yıldırım a început filmările la pelicula „Scorpion”

30 March 2018

Murat Yıldırım, protagonistul serialului „Regina nopţii' (care s-a terminat în martie la Pro 2), se află în prezent în Uzbekistan, unde filmează pelicula „Scorpion'. Filmul este regizat de Muhlisa Azizova, care a realizat „Oha', o dramă apreciată la festivalurile de film europene. „Scorpion' este un thriller psihologic, care spune povestea plină de suspans a doi fraţi. Filmările au început în Buhara, Uzbekistan, şi vor continua în Maroc şi Rusia.

 

„Scorpion' este primul proiect internaţional al lui Murat, care până acum a jucat numai în seriale şi filme turceşti, anunţă izleyiciplatformu.com. În această perioadă el se bucură şi de sprijinul soţiei sale, actriţa de origine marocană, Imane Elbani, care a ales să-l însoţească în toate locaţiile unde vor avea loc filmările. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2016, la nunta lor fiind prezentă şi Meryem Uzerli, partenera lui Murat din „Regina nopţii'.

„Regina nopţii' („Gecenin Kraliçesi'), care nu s-a bucurat de succes în ţara de origine, este cel mai recent proiect tv al lui Murat. După ce a jucat în acest serial, în 2016, actorul, care pe 13 aprilie va implini 39 de ani, s-a axat doar pe filme. Anul trecut a fost văzut pe marile ecrane din Turcia în pelicula de dragoste „Sonsuz Aşk' (în care i-a dat replica lui Fahriye Evcen, soţia lui Burak Özçivit), comedia romantică „İlk Öpücük', în care a făcut pereche cu Özge Gürel, şi în drama „Ayla: The Daughter of War', în care au mai jucat Çetin Tekindor şi Damla Sönmez. De asemenea, actorul a prezentat şi game-show-ul „Vrei să fii milionar?', ediţia turcească.

 

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare