Homepage  / Vedete străine

Murat Boz vs. Aytaç Sasmaz. Ce nu știați despre cei doi actori sexy din serialul „Un alt sine”, de pe Netflix

Murat Boz vs. Aytaç Sasmaz. Ce nu știați despre cei doi actori sexy din serialul „Un alt sine”, de pe Netflix
15

de Anda Dincă,

Ajuns la sezonul al doilea, serialul turcesc „Un alt sine” („Another Self”/ „Zeytin Ağacı”) a cucerit telespectatorii platformei Netflix nu doar prin temele abordate (prieteniile adevărate, iubirea, terapia prin intermediul constelațiilor familiale), ci și prin distribuția bine aleasă. În afară de cele 3 protagoniste, Tuba Büyüküstün, Seda Bakan și Boncuk Yilmaz, doi dintre cei mai sexy actori turci ai momentului, Murat Boz și Aytaç Sasmaz, își etalează la Netflix și calitățile actoricești, nu doar fizicul de invidiat.

Murat Boz (Toprak) zice că nu are nimic cu Tuba

Murat este cel care îi dă viață lui Toprak, bărbatul care o ajută pe Ada (Tuba) să-și revină după divorț, dar care nu reușește să mențină un echilibru în relația cu aceasta. Toprak se împarte între cariera muzicală și fetița pe care o are dintr-o relație trecută, iar din cauza aceasta Ada se simte neglijată.

La cei 44 de ani ai sai, Murat Boz are proiecte în actorie, muzică și televiziune. A avut succes cu rolurile sale din comediile romantice “Fratele meu” și “Fratele meu 2” (în care a jucat alături de Burak Özçivit), este jurat la “Vocea Turciei”, și a scos până în prezent cinci albume cu muzică pop, cel mai recent, “3”, fiind lansat anul acesta.

Anul trecut el a filmat pentru o peliculă originală realizată de Amazon Prime, “Rüyanda Görürsün” (“Îl vezi în visele tale”), în care a făcut pereche cu Burcu Özberk.

Cât privește viata privată, Murat a fost căsătorit din 2008 până în 2012 cu Eliz Sakuçoğlu, fost model, actuală actriță. Cea mai mediatizată relație a sa a fost însă cu actrița Asli Enver (protagonista serialului “Mireasa din Istanbul”). Cei doi au fost împreună 3 ani și s-au despărțit definitiv în 2019. Ultima oară Murat a fost cuplat de către presa tabloidă din Turcia anul trecut cu actrița Gülper Özdemir (Hazan din “Lacrimi la Marea Neagră”), cu care a fost surprins în ipostaze tandre.

Scenele incendiare filmate cu Tuba în serialul “Un alt sine”, i-a făcut însă pe mulți să creadă că între cei doi s-ar fi aprins flacăra iubirii și în afara platourile de filmare. Zvonurile apărute anul acesta despre o eventuală idilă a lor au fost negate de actor: “Deci am jucat bine, înțeleg asta. Nu am fost niciodată iubiți. Tuba și cu mine suntem foarte buni prieteni, și chiar foarte buni confidenți. O iubesc foarte mult pe Tuba. Nu am avut însă niciodată o relație romantică cu ea”, a spus el citat de milliyet.com.tr.

Murat Boz (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Aytaç Sasmaz (Diyar) s-a împăcat cu fosta

Aytaç îl interpretează pe fermecătorul Diyar, cel care îi este inițial pacient Adei, și care ulterior o face pe aceasta să creadă din nou în iubire. Deși este reticentă la început în ceea ce îl privește, Ada începe o poveste de iubire cu acesta.

Aytaç Sasmaz (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Originar din Manisa, Aytaç are 26 de ani, iar debutul în actorie l-a avut în 2017, în filmul “Kötü Çocuk” (“Băiat rău”), iar ulterior a jucat în serialul “Söz”. A apărut, printre altele, în producția dramatică “Dragostea iubește coincidențele 2” (“Aşk Tesadüfleri Sever 2”), iar cea mai recentă peliculă a sa (lansată anul acesta în cinematografele turcești) este “Hatiran Yeter” (“Memoria ta este suficientă”).

La fel ca și Murat, și Aytaç este pasionat de muzică, având la activ două single-uri: “Barındığım Hikaye” și “Vazgeçme”. Pe micile ecrane de la noi, Aytaç a fost văzut în serialul “Jocurile sorții” (“Baht Oyunu”, 2021). La filmările acestei producții el s-a îndrăgostit de actrița Cemre Baysel, însă relația lor a durat doar un an, despărțindu-se în toamna lui 2022.

Anul trecut el a fost surprins de paparazzi în compania lui Hande Doğandemir, însă a negat că ar avea o idilă cu ea. Conform ntv.com.tr, vara aceasta Aytaç și Cemre au decis să-și mai dea o șansă și să formeze din nou un cuplu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton