; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mumble dansează iar pe marile ecrane

03 January 2012

Din 6 ianuarie, îndrăgitul pinguin dansator Mumble se întoarce pe marile ecrane în pelicula „Happy Feet 2- 3D' alături de prietenii săi, dar şi de puiul său, Erik, care nu le prea are cu dansul.

Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi. Dar acest proverb nu este valabil şi pentru Erik, puiul lui Mumble, celebrul pinguin care dansează step şi care i-a cucerit pe cei mici şi cei mari în pelicula din 2006, „Happy Feet – Mumble cel mai tare dansator' (premiată cu un Oscar pentru cea mai bună animaţie).

Erik (voce: Ava Acres) este atipic, aşa cum a fost şi tatăl său cândva, şi de aceea pleacă de acasă, vrând să-şi descopere adevăratul talent. În curând, el îl întâlneşte pe Mighty Sven (voce: Hank Azaria), un pinguin care poate să zboare şi care devine modelul său în viaţă. În tot acest timp, lumea pinguinilor este pusă în pericol de un gheţar, iar Mumble (voce: Elijah Wood) trebuie să-i mobilizeze pe toţi, de la micuţii krili la uriaşele foci elefant, pentru a salva situaţia.

Cea de-a doua parte a animaţiei „Happy Feet', „Mumble dansează din nou', se anunţă una spectaculoasă datorită efectelor 3D, a celebrilor actori care asigură vocile şi coloanei sonore. Pink (Gloria în film) interpretează mai multe melodii, iar Brad Pitt şi Matt Damon (care sunt Will şi Bill, doi simpatici crustacei) vor cânta fragmente din cunoscuta piesă „Dragostea din tei' a celor de la O-Zone. Deşi s-a scuzat încă de la început că nu ştie să cânte, spre deosebire de colegii săi Matt Damon şi Pink, Brad Pitt a declarat, ,,Aici nu încape jenă, aşa că o să încerc să fac ce pot'.

În cinematografele de la noi, va rula şi varianta dublată a lui „Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou'. Loredana, Pavel Bartoş şi Horia Brenciu vor da viaţă simpaticelor personaje Gloria, crustaceul Will şi respectiv Ramon. Cei mici vor mai putea asculta însă şi vocile altor vedete de la noi, precum Wilmark, Ioana Ginghină, Valentin Teodosiu şi Cosmin Seleşi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare