Homepage  / Seriale turceşti

„Mulțumesc, următorul!”, tot ce trebuie să știți despre noul serial de la Netflix, cu Serenay Sarıkaya în rolul principal

„Mulțumesc, următorul!”, tot ce trebuie să știți despre noul serial de la Netflix, cu Serenay Sarıkaya în rolul principal
7

de Anda Dincă,

Fanii producțiilor turcești vor putea urmări la Netflix serialul de comedie cu accente romantice „Mulțumesc, următorul!” (“Thank You, Next”/ “Geldi Kimler Geçti”), care o are ca protagonistă pe Serenay Sarıkaya (“Lale”, “Yaman”). Iată când are premiera.

„Mulțumesc, următorul!”, noul serial de la Netflix

Primul sezon al acestei producții are 8 episoade și este regizat de Bertan Basaran. Acesta a mai realizat la Netflix și serialul fantastic “Șahmaran”, în care rolul principal feminin a fost interpretat tot de Serenay. În “Mulțumesc, următorul!” mai apar, printre alții, Metin Akdülger, care i-a fost coleg lui în Serenay “Yaman”, Boran Kuzum (“Agenția de talente și sentimente”), Meriç Aral (“Elita societății”) și Ahmet Rifat Sungar (“Iertare”).

Premiera „Mulțumesc, următorul!” e programată pentru joi, 9 mai, pe Netflix.

În centrul poveștii se află frumoasa și ambițioasa Leyla Taylan (Serenay), o avocată de succes, care încă mai suferă după primul iubit care a înșelat-o. Leyla încearcă să nu se mai gândească la eșecul ei amoros ieșind la noi întâlniri cu bărbați, dar și preluând dosarul Tubei (Bade Iscil), considerat “cazul de divorț al anului”. Comedia romantică “Mulțumesc, următorul!” va duce publicul într-o călătorie captivantă în care temele abordate vor fi relațiile, prietenia, dar mai ales decepțiile amoroase prin care trec femeile în zilele noastre.

Înainte de a debuta ca actriță, Serenay (care a ieșit pe locul doi la Miss Turcia în 2010) a lucrat ca model. Primul ei rol a fost în 2006 într-un film, “Şaşkın”, iar ulterior au urmat numeroase proiecte atât în cinema, cât și în televiziune, multe dintre acestea fiind răsplătite cu premiul de “Cea mai buna actriță” la diverse gale și festivaluri.

Îi plac bărbații celebri

Cât privește viața amoroasă, Serenay (31 de ani) formează în prezent un cuplu cu un cântăreț turc Mert Demir (paparazzi i-au surprins împreună de mai multe ori în public în ultimele luni). în 2022 ea s-a iubit cu producătorul Umut Evirgen (fostul tubei Tuba Büyüküstün), iar anul trecut ar fi avut o idilă cu Burak Deniz, anunță cei de la cnnturk.com. Burak și Serenay s-ar fi apropiat în timpul fimărilor la “Șahmaran”, însă cei doi actori au negat zvonurile unei eventuale povești de iubire, declarând că sunt doar buni prieteni. În perioada când a filmat pentru Yaman (2013-2015), Serenay a fost împreună cu partenerul ei din serial, cunoscutul actor Çagatay Ulusoy.

Thank You, NextIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Serenay va putea fi văzută și pe micile noastre ecrane anul acesta

Câteva seriale turcești noi și pe val au fost cumpărate de posturile românești și vor putea fi urmărite cel mai probabil anul acesta, printre ele numărându-se și unul în care joacă Serenay, “Aile” (“Familia”).

Inițial producătorii de la Ay Yapim și-au dorit ca acest proiect să fie adaptarea serialului american “Clanul Soprano”, însă nu le-au fost acordate drepturile, așa că au trebuit să facă o poveste originală. Aslan, personajul jucat de Kıvanç Tatlıtuğ („Dragoste și răzbunare”, „Iubire ascunsă”), este un interlop foarte cunosocut, proprietarul unui club de noapte, care încearcă să îndrepte treburile murdare pe care familia lui le face de ani de zile.

Viața i se schimbă când o cunoaște pe Devin (Serenay), de profesie psiholog. Deși provin din medii diferite, cei doi au multe în comun. Serialul “Aile” a fost difuzat în Turcia de Show TV și s-a terminat pe 30 ianuarie anul acesta după două sezoane. Acesta a fost vândut în peste 80 de țări precum Argentina, Chile, Israel, România, Slovenia, Macedonia, Montenegro și Albania.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton