; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gordon Ramsay 3

Multimilionarul chef Gordon Ramsay nu vrea să-și lase averea copiilor

12 April 2017

Gordon Ramsay (50 de ani) este renumit pentru replicile sale dure, dar se pare că așa e omul, nu că ar juca un rol.

În timpul unui interviu pentru Telegraph, vedeta micului ecran și posesor a 16 stele Michelin în total (!!!), a vorbit deschis despre averea sa și a mărturisit că fiul și fiicele lui nu vor trebui să conteze prea mult pe ea.

Tată a patru copii – Matilda, 15 ani, Jack și Holly, 17 ani, și Megan, 18 ani – bucătarul britanic Gordon Ramsay este foarte apropiat de ei și petrec mult timp împreună. Dar nu vrea să facă din ei niște răsfățați, ci niște adulți responsabili. Așa că exclude posibilitatea ca imensa sa avere, estimată la 130 de milioane de euro, să ajungă vreodată pe mâinile lor.

„Clar, averea nu va ajunge la ei și asta nu din vreo răutate gratuită. Singurul lucru pe care l-am convenit împreună cu Tana (soția sa, n.r.) este că îi putem ajuta să-și cumpere un apartament plătind noi 25% din preț, dar în niciun caz întregul apartament', a explicat bucătarul.

Gordon Ramsay este mândru că a reușit singur, prin propriile puteri, muncind din greu, să-și construiască un nume și o avere pe măsură și vrea să le transmită copiilor lui același gust pentru efort.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare