; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mult-lăudatul serial „Breaking Bad: Pe căi greşite” va fi difuzat de Pro Cinema

04 October 2010

Hai să gătim C10H15N*!

.

Breaking Bad: Pe căi greşite' este un serial care face chimia interesantă şi care – la fel ca metamfetamina – dă dependenţă. Celebrul Stephen King îl consideră excepţional.

„Breaking Bad: Pe căi greşite' te cucereşte ca un drog iscusit: încet, dar sigur şi de la primele secvenţe. Suntem în deşert, într-o zi călduroasă, printre cactuşi, iar prin aer zboară, nevinovată, o pereche de pantaloni bărbăteşti crem.

O rulotă e condusă nebuneşte prin praf de un tip panicat, doar în chiloţi, cu o mască de gaze pe faţă, în timp ce în spate se hurducă două corpuri. Toate elementele te fac să vrei mai mult, să urmăreşti povestea, să cunoşti faţa din spatele măştii. Şi tot ceea ce urmează merită!

.

Trafic cu probleme

Serialul creat de Vince Gilligan (scenarist şi producător al serialului „Dosarele X') îl are în centru pe Walter White (Bryan Cranston, laureat cu trei Emmy pentru rol): 50 de ani, profesor de chimie căruia i s-a furat şansa la un Premiu Nobel şi care acum îşi plictiseşte elevii de liceu, cu un fiu bolnav de paralizie cerebrală (la fel ca actorul care îl joacă, RJ Mitte), o nevastă gravidă din greşeală care îi controlează dieta şi o a doua slujbă la care e batjocura şefului de origine română.

Şi tocmai a aflat că are cancer la plămâni, inoperabil, în stadiu terminal. Decizia pe care o ia e cel puţin bizară: nu spune nimic şi hotărăşte să strângă o mică avere pentru familie din producerea şi traficul de metamfetamină, alături de un fost elev, Jesse Pinkman.

*Notă: metamfetamină.

.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare