; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"Fast and Furious 9" (2021)

Mult-așteptatul „Furios și iute 9” domină box office-ul mondial. Cel mai bun debut de la izbucnirea pandemiei

25 May 2021

După toate amânările și precauțiile impuse de pandemie, filmul de acțiune „Furios și iute 9' (care va intra pe ecranele din Statele Unite, dar și pe cele din România, din 25 iunie) a debutat în forță pe piețele pe care a fost lansat, încasând deja 162,4 milioane de dolari în primul weekend de difuzare, informează firstpost.com. 

Lansat în cursul acestei săptămâni pe piețele din China, Rusia, Emiratele Arabe și Coreea de Sud, cel mai recent film al francizei „Furios și iute' a avut un debut impresionant, devenind nr. 1 la încasări la nivel global, informează Entertainment Weekly. În ciuda restricțiilor impuse de pandemie și a temerilor mai vechi ale producătorilor, vânzările de bilete pentru „Furios și iute 9' au fost la fel de puternice ca în vremurile dinainte de pandemie. Filmul a avut cel mai bun debut pentru un blockbuster hollywoodian înregistrat de la începutul pandemiei.

Potrivit publicației Variety, noul „Furios și iute 9' a câștigat 135 de milioane de dolari numai din China, devenind astfel al doilea film de la Hollywood care câștigă peste 100 de milioane de dolari de pe această piață, după doi ani de la lansarea blockbusterului „Răzbunătorii: Sfârşitul jocului' (2019). Veronika Kwan Vandenberg, președintele studiourilor Universal, producătorul și distribuitorul filmului, a declarat că „spectatorii sunt dornici să revină în cinematografe, dacă acolo îi așteaptă filmul potrivit'.

Variety a mai scris că filmul a încasat peste 10 milioane de dolari în Coreea de Sud, 6,2 milioane de dolari în Orientul Mijlociu și 2,4 milioane de dolari în Hong Kong. „Furios și iute 9' a dus deja celebra franciză la încasări de 6 miliarde de dolari la nivel global, incluzând vânzările de bilete din acest weekend, a declarat și Hollywood Reporter.

Filmul se va lansa în cinematografele din Statele Unite pe 25 iunie și va fi lansat pe încă 60 de piețe în timpul verii, scrie Entertainment Weekly. Pelicula îl are în rolul principal tot pe Vin Diesel, în rolul lui Dominic Toretto. Retras din viața în mare viteză, acesta duce acum un trai liniștit alături de nevasta lui, Letty (Michelle Rodriguez), și de fiul lor, micul Brian. Însă apariția fratelui său (John Cena) va readuce în familie vechile conflicte și vechea competiție, într-o înfruntare mai încordată ca oricând. Alături de Vin Diesel, în film joacă Charlize Theron, Helen Mirren, Amber Sienna și Jordana Brewster.

 

 

foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare