; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vacanta Mare_Kanal D (5)

Mugur Mihăescu și echipa „Vacanța Mare”, mâine seară, la „D-Paparazzi”

18 June 2015

Mâine, 19 iunie, de la 22:30, la „D-Paparazii' veți putea urmări un interviu cu trupa Vacanța Mare. Actorii s-au reunit pe platourile de filmare de la Kanal D pentru a pregăti un nou sezon al serialului de comedie ce le poartă numele. Noile episoade vor fi difuzate, din toamnă, la Kanal D.

Le place ceea ce fac și asta se vede și pe micile ecrane. Joacă din pasiune și se distrează atât pe platourile de filmare, cât și în culise, așa se explică longevitatea trupei Vacanța Mare.

În tot acest timp am încercat să fac lucruri frumoase, am intrat în lumea afacerilor; toate bune și frumoase din punct de vedere al liniștii financiare. Acum mă simt ca în studenție, atunci când filmam de plăcere, și cred că asta este rețeta succesului unui produs', a spus Mugur Mihăescu.

[Not a valid template]

Prezenți pe platoul de filmare de la Kanal D, actorii de la Vacanța Mare au povestit ce preocupări au avut în cei 6 ani de pauză de la filmări.

În acești 6 ani de când nu am mai filmat, am devenit mamă, mi-am continuat cariera de actriță de teatru, de profesor', a spus Ani Crețu, cea care o interpretează pe Urinela.

Interviul în intregime și momente inedite de la ședința foto și filmări veți putea urmări mâine seară, de la ora 22:30, în emisiunea D-Paparazzi', prezentată de Ilinca Vandici, la Kanal D.

[Not a valid template]

Te-ar putea interesa și:

„Vacanța Mare' a semnat cu Kanal D | Când începe noul sezon al serialului

Vacanţa Mare face lungmetraj în loc de emisiune TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare