Homepage  / Vedete româneşti

Mugur Mihăescu, secretul căsniciei de 30 de ani cu soția lui. Cum se înțelege cu iubitul fiicei sale

Mugur Mihăescu, secretul căsniciei de 30 de ani cu soția lui. Cum se înțelege cu iubitul fiicei sale
6

de Roxana Mirea,

Mugur Mihăescu este căsătorit de 30 de ani cu Rodica și, în ciuda anilor care au trecut, se iubesc cu aceeași intensitate. Din iubirea lor, a venit pe lume o fată, Ivona, care acum are 25 de ani și de care actorul din „Vacanța mare” și „Haita de acțiune” este tare mândru. Iată ce a mărturisit Mugur Mihăescu despre relația cu soția lui, dar și cum se înțelege cu iubitul fiicei sale.

Mugur Mihăescu, despre căsnicia de 30 de ani cu soția lui

Mugur Mihăescu și Matei Dima (BRomania) au fost invitați în podcastul „Acasă la Măruță”, găzduit de Cătălin Măruță, unde au vorbit despre filmul „Haita de acțiune”. Printre altele, actorul din „Vacanța mare” a făcut afirmații și despre relația cu soția lui. Mugur Mihăescu și Rodica sunt căsătorit de 30 de ani de zile. Acesta a mărturisit că secretul unei relații de lungă durată este să fii fericit.

„De ce să nu reușesc s-o surprind? Altfel mai eram de 30 de ani împreună? În 1994, ne-am luat. Ne cunoaștem din 1984. Au trecut 40 de ani de când ne cunoaștem și 30 de ani de când suntem împreună. Am fost colegi de liceu.

Ideea este următoarea. Trebuie să fii fericit, nu contează că într-o căsnicie sau într-o relație sau cât ești cu cineva. Totul este să fii fericit. Să-ți găsești fericirea. Nu sfătuiesc pe nimeni nici să fie habotnic, nici să fie nehabotnic. Fiecare trebuie să simtă care este rolul lui pe pământ. Dacă tu te consideri fericit așa și nu regreți, înseamnă că ți-ai atins scopul vieții. Se întâmplă să fie relații care durează, se întâmplă să fie și relații care nu durează. Nu este niciunul mai breaz ca altul. La anul se împlinesc 30 de ani de căsătorie”, a declarat Mugur Mihăescu.

mugur-mihaescu-secretul-casniciei-de-30-de-ani-cu-sotia-lui.-cum-se-intelege-cu-iubitul-fiicei-sale-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum se înțelege Mugur Mihăescu cu iubitul fiicei sale

Mugur Mihăescu este foarte mândru de femeia care a devenit fiica lui, Ivona, în vârstă de 25 de ani. În plus, actorul este foarte fericit că se înțelege de minune cu iubitul tinerei.

Ivona are 25 de ani. Are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Zici că e frate-meu, pe cuvânt de onoare. Eu sper să rămână împreună. Acum, până la urmă, nu decid eu, ei decid. Ei știu care sunt compromisurile vieții lor, ce-i va face fericiți . Ideea e că atunci când tragi linie după atâția ani, ca mine, îți dai seama că ceea ce ai făcut este cel mai bun lucru pe care puteai să-l faci. Familia”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu a spus că n-a fost niciodată posesiv cu Ivona în momentul în care băieții au început să apară în viața ei.

„N-am fost niciodată genul ăsta. Am fost încântat s-o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia așa cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa, să fie mândră, să fie independentă, să știe să ierte, să știe să pedepsească. Să știe lucrurile astea. Este cel mai frumos lucru pe care mi l-a putut dărui viața și s-o văd cum crește așa. A șlefuit-o viața asta și mă-sa într-un fel în care… nu știu. Când zic viața, mă refer la soție. O venerez pentru asta, pentru ce a putut să facă. Am contribuit și eu, dar nu foarte mult, ce-i drept. Cel mai mare rol l-a avut nevasta mea”, a mai spus Mugur Mihăescu despre fiica lui.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton