Homepage  / Vedete româneşti

Mugur Mihăescu a câștigat milioane de euro cu „Vacanța Mare”. Cum a cheltuit banii

Mugur Mihăescu a câștigat milioane de euro cu „Vacanța Mare”. Cum a cheltuit banii
9

de Roxana Mirea,

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori de comedie din România. Acesta a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. printre altere, actorul a vorbit și despre cel mai reușit proiect din viața lui, „Vacanța Mare”. Denise Rifai l-a întrebat direct pe Mugur Mihăescu câte milioane de euro i-a adus în conturi „Vacanța Mare”.

Mugur Mihăescu a câștigat milioane de euro cu Vacanța Mare

Actorul, în vârstă de 54 de ani, se bucură de o carieră de succes. Acesta este cunoscut în mod special pentru proiectul „Vacanța Mare”, dar și pentru personajul Garcea. Acesta a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D și a răspuns la mai multe întrebări directe și incomode.

„Câte milioane de euro v-a adus în conturi «Vacanța Mare?»”, a fost una dintre întrebările pe care Denise Rifai i le-a adresat lui Mugur Mihăescu în cadrul emisiunii. El a mărturisit că proiectul „Vacanța Mare” i-a adus mai multe milioane de euro. Totuși, așa cum au venit, s-au și dus banii.

34307677_10213861411942957_1566212717008650240_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cum a cheltuit Mugur Mihăescu banii

Mugur Mihaescu a spus că așa cum câștiga banii, îi și cheltuia. Acesta și-a îndeplinit visurile și îi sfătuiește pe toți să își trăiască viața. Pe de altă parte, actorul a mărturisit că s-a gândit de mai multe ori să părăsească România, însă nu a putut să facă acest pas.

„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit, pentru că reclamele vândute pe perioada «Vacanța Mare» au generat zeci de milioane de euro.

N-aveam de ce să nu facem bani. E adevărat că e o rușine să fii sărac într-o țară bogată. De ce să fii sărac? Poate dacă nu vrei și nu muncești. Dacă poți pe urmă să întorci în societate ce ai produs, să te implici, foarte bine.

Dacă nu poți, stabilește-te în altă parte. Eu am ales să rămân aici, cu bune și cu rele, așa cum am putut. Aici m-am născut și nu pot să plec să trăiesc în altă țară. M-a bătut gândul de o mie de ori, dar n-am putut să fac pasul ăsta”, a declarat Mugur Mihaescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform wowbiz.ro.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton