; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Garcea1

Mugur Mihăescu a revenit într-un nou format cu unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale românilor – Garcea

13 May 2020

Chiar dacă anii au trecut, e imposibil să uităm de perioada anilor 2000, în care toți românii stăteau ațintiți pe ecranele televizoarelor, atunci când fenomenul Garcea împreună cu serialul „Leana și Costel', amuzau milioane de telespectatori.

În 2020 Garcea s-a reinventat și își lansează propriul său vlog. Din 10 mai, Mugur Mihăescu a readus celebrele sale personaje în mediul online pentru a readuce zâmbete.

În fiecare duminică la ora 20.00 Mugur Mihăescu va posta pe contul său de Youtube un nou episod al proiectului „Țara lui Garcea”, o emisiune online la care vor lua parte și membrii familiei.

„Este ca un fel de joacă, îmi place foarte mult că pot să mă joc din nou, mă joc în termenii mei, după regulile mele. Îmi place că am implicat și o parte a familiei. Stăteam prea mult acasă, postam pe facebook foarte mult, foarte mulți oameni urmăreau postările mele, și atunci am zis să fac ceva mai elaborat. Este altceva, personaje precum Garcea sau Leana vor fi puse în ipostaze cu totul inedite. Eu sper să prindă, dar publicul va decide”, a declarat Mugur Mihăescu pentru Pro TV.

Puteți urmări aici primul episod din „Țara lui Garcea':

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare