; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana & Inna

MTV EMA 2015 este în direct la MTV România

24 October 2015

Cel mai tare eveniment muzical European al anului este pe cale să înceapă. MTV România va difuza MTV EMA 2015, direct de la Milano, duminică 25 octombrie, de la ora 22.00. VJ Oana Tache este trimisul special MTV România la cele mai prestigioase premii muzicale.

Oana & Inna

În urma voturilor fanilor, Inna a fost desemnată BEST ROMANIAN ACT 2015 la MTV European Music Awards! Inna va primi trofeul de la reprezentanta MTV România, VJ Oana Tache.

EMA_1

„Pentru mine este o onoare să reprezint România și MTV România pentru a 5-a oară la MTV EMA și să îi aduc Innei trofeul pentru BEST ROMANIAN ACT, direct de la Milano. Mă simt de parcă aș fi primit și eu un premiu având în vedere că urmează să îi văd pe scena MTV pe: Ed Sheeran, Rudimental, Jason Derulo, Ellie Goulding și Pharell Williams. Promit să mă întorc cu cele mai cool suveniruri pentru fanii MTV!', a declarat Oana.

EMA_2

Este a 5-a oară când Oana Tache va avea ocazia să vadă pe scena MTV cele mai mari nume ale industriei muzicale. Oana a fost trimisul special MTV România în 2009 la Berlin, în 2010 la Madrid, în 2013 la Amsterdam, în 2014 la Glasgow, iar acum este gata să ia cu asalt Milano și să împărtășească cu telespectatorii experiența din culisele MTV EMA.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare