; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MTV îi dedică lui Whitney Houston emisiuni speciale

17 February 2012

Ca un tribut adus celebrei cântăreţe Whitney Houston, MTV a programat o emisiune specială atât sâmbătă, cât şi duminică (18 şi 19 februarie). Official Top 20 Whitney Houston' va aduce fanilor artistei un top cu cele mai vândute şi de succes single-uri din UK Chart, ale căror videoclipuri pot fi văzute la MTV de la orele 13.00 şi 20.00.

Emisiunea va conţine şi informaţii despre fiecare piesă în parte, începand cu locul 20, pe care se află hitul din anul 2000 ‘I Learn From the Best. Urmează ‘Exhale Shoop Shoop, extras din coloana sonoră a filmului Waiting to Exhale', care a câştigat un premiu Grammy pentru cea mai bună piesa R&B şi a intrat în US Billboard Hot 100 pe poziţia numărul 1.

Dintre cele 20 de piese prezentate la MTV în acest weekend fac parte şi Im Your Baby Tonight', Im Every Women', So Emotional', I Have Nothing','My Love Is Your love', dar şi Could I Have This Kiss Forever' în duet cu Enrique Iglesias.

Whitney Houston va fi înmormântată sâmbătă, iar ceremonia va fi transmisă în direct pe posturile de televiziune şi internet, informează AFP. Medicii nu au anunţat până acum cauza morţii, pentru că testele toxicologice, necesare pentru a dat un verdict, nu au fost terminate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare