; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matthew Rhys     Colin Firth

Mr. Darcy va reveni la tv într-o nouă adaptare BBC

27 May 2013

Eroul celebrului roman Mândrie şi prejudecată', interpretat de Colin Firth în mini-seria din 1995, va reveni pe TV într-o nouă adaptare BBC, însă după romanul Death Comes to Pemberley', de P.D. James, care imaginează o continuare după evenimentele din cartea originală, scrisă de Jane Austen.

Potrivit Daily Mail, actorul galez Matthew Rhys va prelua rolul lui Mr. Darcy, care pentru mulţi e sinonim cu seducătorul Colin Firth, în versiunea din 1995.

Romanul Death Comes to Pemberley' e plasat la şase ani după povestea din Mândrie şi prejudecată' şi îi urmăreşte tot pe protagoniştii Darcy şi Elizabeth Bennett, acum căsătoriţi.

E entuziasmant, însă provocările unui rol precum cel al lui Darcy sunt comparaţiile care se vor face cu cei care l-au interpretat în trecut', a declarat Matthew Rhys (38 de ani).

Şi Matthew MacFadyen l-a jucat pe eroul lui Jane Austen, în versiunea cinematografică din 2005, în care Elizabeth a fost interpretată de Keira Knightley.

Filmările la noua mini-serie, care va avea trei episoade de câte o oră, vor începe în iunie, iar producţia va fi difuzată în Marea Britanie pe perioada Sărbătorilor de iarnă de la sfârşitul acestui an.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare