Homepage  / Televiziune

Mr. Cheesecake, eliminat de la Chefi la cuțite 2024. Reacția lui Alexandru Sautner

Mr. Cheesecake, eliminat de la Chefi la cuțite 2024. Reacția lui Alexandru Sautner
10

de Roxana Mirea,

Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat de la Chefi la cuțite, în ediția de luni, 6 mai 2024, difuzată la Antena 1. Al șaptelea battle a adus o victorie pentru echipa verde turcoaz a lui Orlando Zaharia, iar echipa lui Alexandru Sautner și echipa lui Richard Abou Zaki au intrat la duel. Iată care a fost reacția lui chef Alexandru după ce a aflat că a mai pirdut un concurent.  

Mr. Cheesecake, eliminat de la Chefi la cuțite 2024 

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 6 mai 2024, la Antena 1. Echipa verde turcoaz a lui Orlando Zaharia a ieșit învingătoare, iar echipele lui Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au intrat la duel. Concurenții au reușit să pregătească farfurii mult mai reușite decât în ediția anterioară, lucru ce i-a impresionat din plin pe cei patru jurați. 

Cel de-al șaptelea battle_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

După degustare, Irina Fodor s-a întâlnit cu Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner și Ștefan Popescu și cu echipele care au fost la duel și a început să anunțe notele. De data aceasta, Irina Fodor a anunțat că cine a fost eliminat de la Chefi la cuțite pleacă acasă cu un punctaj mare, de 11 puncte. 

Cel mai mic punctaj i-a aparținut lui Vlad Niculici, alias Mr. Cheesecake.

Mr. Cheesecake, eliminat de la Chefi la cuțite 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Faptul că am ajuns până în al șaptelea battle e deja o realizare. Sunt foarte, foarte mulțumit de parcursul meu aici. Cu siguranță mi-aș fi dorit să merg mai departe, dar ăsta e concursul. A fost o experiență frumoasă, din care am învățat foarte multe lucruri. Eu nu mă opresc aici”, a zis concurentul, potrivit a1.ro. 

Mr. Cheesecake… A fost el așa cum a fost, dar era o siguranță. Aveam un om la desert care în ultimele battle-uri a făcut un desert bun”, a declarat chef Alexandru Sautner. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton