; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bontea par verde

Motivul uimitor pentru care chef Sorin Bontea și-a vopsit părul verde

19 May 2021

Decizie surprinzătoare luată de Sorin Bontea pentru emisiunea Chefi la cuțite. Acesta a luat o hotărâre radicală, doar pentru pentru a-și ajuta echipa. Este vorba de vopsirea părului în culoarea verde. 

Dezamăgit de faptul că până în acest moment nu a câștigat nicio confruntare pe echipe, înregistrând doar șase înfrângeri consecutive, chef Sorin Bontea va apela la o nouă strategie. 

Căpitanul echipei verzi își va vopsi părul în culoarea ce îl reprezintă în sezonul 9, pentru a atrage o posibilă primă victorie: „Nu am rezistat, nu am mai știut ce să fac, așa că mi-am făcut părul verde! Poate rup ghinionul și așa câștig', declară acesta entuziasmat.

Schimbarea strategică de look a lui chef Sorin îi inspiră pe bucătarii de la bancurile alăturate să apeleze la rândul lor la un plan diferit. Spre exemplu, tot în această seară, bucătarii în tunici albastre sunt hotărâți să îi demonstreze lui chef Florin că pot fuziona ca o adevărată echipă, pe cont propriu, fără îndrumări sau ajutor din partea juratului: „Azi mi-au dat liber. E o senzație foarte ciudată, zici că s-au făcut copiii mari și au plecat de acasă!', mărturisește acesta.

De ce Speak și Sorin Bontea și-au vopsit părul verde

Sătul de numeroasele dueluri pe care le-a confruntat echipa sa în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite' și dornic să simtă din nou gustul victoriei, Sorin Bontea l-a convins pe Speak să treacă de partea echipei verzi la următorul battle.

Și iată că norocul i-a surâs în sfârșit, căci al șaptelea duel a fost câștigat de membrii echipei verzi, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite'. Bucuria a fost mare, căci aceștia au fost „abonați' la confruntările individuale.

Apoi, tot în episodul 36 din „Speak @ cuțite', co-prezentatorul Irinei Fodor a făcut senzație după ce și-a vopsit părul într-un verde electrizant, ca să se asorteze cu „tăticul'. Acesta a primit o porție de tacos în stil fine dining, preparatul cu care Bontea a primit zece din cele unsprezece voturi posibile, pe care a savurat-o din plin, totul în timp ce discutat cu fostul său rival din „Asia Express', emisiune ce va reveni în curând la Antena 1.

„M-am săturat de dueluri precum câinele de lanț', a fost dezvăluirea extrem de sinceră a îndrăgitului jurat de la „Chefi la cuțite'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare