Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Selly a refuzat să participe la Asia Express. „Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo”

Motivul pentru care Selly a refuzat să participe la Asia Express. „Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo”
11

de Roxana Mirea,

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri, a fost invitat să participe la Asia Express, show difuzat de Antena 1. Deși îi place emisiunea, acesta a spus că nu ar participa nici pentru toți banii din lume, iar motivul este unul foarte puternic.  

De ce a refuzat Selly să participe la Asia Express 

Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, iar fanii lui poate și-ar dori să îl vadă și pe micul ecran, într-un show. Ei bine, acesta a mărturisit că a fost invitat să participe la Asia Express, de la Antena 1, însă a refuzat.  

„La Asia Express am fost invitat, dar nu pot. Emisiunea e amazing, e foarte mișto. Dar nu pot să-mi rup din viață niște luni să mă duc acolo. Pentru toți banii din lume n-aș merge acolo. Cu siguranță e foarte tare să o urmărești, dar nu e pentru mine. Am foarte multe chestii în paralel și n-aș putea să pun stop pur și simplu”, a spus Selly, la Fresh by Unica. 

de-ce-a-renuntat-selly-la-facultate.-a-fost-cea-mai-buna-decizie-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Selly, despre emisiunea lui de la TV: „A fost un eșec” 

Selly a avut și o emisiune la TV. În decembrie 2020, la doar 19 ani, acesta a prezentat „Selly Show”, însă talk show-ul a fost anulat pentru lipsă de audiență câteva luni mai târziu. Totuși, „Selly Show” a reprezentat o lecție prețioasă pentru vlogger. 

În mod cert a fost un eșec, dar pentru mine a fost o experiență uriașă de învățare. Eu n-aș fi astăzi aici dacă nu aș fi făcut «Selly Show», din care să învăț atât de multe lucruri. Era următorul pas după toată această carieră în online. L-am văzut ca un format hibrid, care să funcționeze și pe online, și pe TV. Dar diferențele erau foarte mari. (…) 

A fost un eșec din punctul acesta de vedere, dar din toată desfășurarea de forțe pe care am manageriat-o acolo, în cele mai stresante trei luni din viața mea, sincer să fiu, am învățat foarte mult”, a declarat vloggerul. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton