Homepage  / Vedete româneşti

Xonia a refuzat să participe la Survivor All Stars, deși producătorii au invitat-o. Artista se luptă de ani întregi cu problemele de sănătate

Xonia a refuzat să participe la Survivor All Stars, deși producătorii au invitat-o. Artista se luptă de ani întregi cu problemele de sănătate
7

de Cristina Țapu,

Xonia a fost luată în considerare pentru participarea la „Survivor All Stars", fiind contactată de producători pentru a se număra printre concurenții din acest sezon. Cu toate acestea, artista a fost nevoită să refuze oferta din motive legate de sănătate. Iată detaliile!

Motivul pentru care Xonia a refuzat să participe la „Survivor All Stars”

Având o afecțiune autoimună și fiind sub un nou regim de tratament, solista a avut temeri legate de posibilele reacții adverse, așadar s-a văzut nevoită să oferă oferta celor de la PRO TV. Xonia susține că răspunsul nu este unul definitiv și nu este exclus să revină în Republica Dominicană dacă starea de sănătate îi va permite acest lucru.

Xonia-eliminata-de-la-Survivor-Romania-2022-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Xonia nu participă la emisiune, însă urmărește din fața micului ecran tot ce se petrece în Republica Dominicană și rememorează cu nostalgie momentele în care și ea a făcut parte din experiența Survivor, în anul 2022.

„Sincer, mi-ar fi plăcut să fi fost acolo, m-au sunat cei de la Pro TV și, din păcate, împreună am zis că nu ar fi indicat, pentru că într-adevăr am problemele mele de sănătate. Am un tratament nou și nu știam care vor fi reacțiile. Am zis să nu riscăm, dar, cine, știe, poate fac o surpriză pe acolo.

Gașca e mișto, concurenții sunt foarte tari, e the best of the best, sincer, și orice se poate întâmpla. Sunt acolo pe televizor, stau și mă uit. Am și eu acolo niște emoții, îți dai seama, când îi văd pe prietenii mei. Le doresc  shall the best person win”, a declarat Xonia, în cadrul unui interviu acordat celor de la Impact.

Xonia se confruntă cu o alergie severă

Xonia se confruntă de ceva vreme cu o alergie severă, care nu poate fi ținută sub control cu ajutorul pastilelor, așadar artista este nevoită să urmeze o schemă de tratament care se bazează pe injecții.

Artista își păstrează optimismul și a dezvăluit că ea este cea care își administrează injecțiile, nu un medic. Evoluția Xoniei este urmărită îndeaproape de către doi medici, iar artista face pași mici, dar siguri spre recuperare.

„Mi-a fost foarte teamă. Îmi e frică de ace de când sunt mică, nu mai puteam să mă uit. Norocul meu este că aici nu vezi acul, e oarecum acoperit, dar a durat cam 3 luni de zile până să pot singură să mă injectez. M-am rugat de prietena mea Diana, mulțumesc! Mike, îți mulțumesc!”, a dezvăluit Xonia.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton