Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose a explicat de ce nu poartă inelul de logodnă. Bijuteria ascunde un mesaj special

Theo Rose a explicat de ce nu poartă inelul de logodnă. Bijuteria ascunde un mesaj special
6

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar anul trecut în viața lor a venit micuțul Sasha, fiul care le aduce zâmbetul pe buze. Invitată la podcastul moderat de către Bursucu, Theo Rose a dezvăluit detalii despre nunta cu Anghel Damian, dar și motivul pentru care nu poartă inelul de logodnă pe care l-a primit de la regizor.

Motivul pentru care Theo Rose nu poartă inelul de logodnă de la Anghel Damian

Anghel Damian și Theo Rose s-au logodit, în mare secret, anul trecut în preajma zilei de naștere a artistei. Anghel a cerut-o în căsătorie pe Theo și i-a oferit un inel lat, iar pe partea interioară a acestuia a fost scris un scurt poem de dragoste, în limba franceză. Theo a fost emoționată până la lacrimi de modul în care a decurs cererea, însă a decis să nu poarte inelul de logodnă.

Nu pentru că nu visează să îmbrace rochia de mireasă și să devină soția lui Anghel în mod oficial, ci pentru că bijuteria este foarte lată și o incomodează, după cum ea însăși a declarat în cadrul podcatului moderat de către Bursucu.

theo-rose-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Theo Rose este hotărâtă să învețe limba franceză

De altfel, Theo Rose a dezvăluit că în familia lui Anghel Damian se vorbește franceză, iar acest lucru a determinat-o să învețe, la rândul său, aceasta limbă.

„În familia lui Anghel toată lumea e vorbitoare de franceză. Anghel a făcut școala în franceză. Mama lui trăiește la Paris mare parte din timp. Vine odată la două săptămâni în țară să-și vadă copiii și pe Sasha. Și tatăl lui e vorbitor de limba franceză. Mama lui îmi și aduce cărți în franceză”, a povestit Theo Rose.

„Eu din luna aprilie mă apuc la meditații la limba franceză. Să fiu a naibii dacă în câteva luni de zile, să zic trei, știi ce-i fac Irinei Rimes la Vocea României? Că vorbește foarte bine Irina franceză”, a concluzionat Theo, pe o notă plină de umor.

Se pare că și profesoara de franceză din generală a lui Theo Rose a urmărit podcastul la care a fost invitat[ fosta sa elevă și a decis să-i scrie un mesaj comic pe pagina personală de Instagram.

„Hey, Theo! Voiam să îți spun că tocmai ce m-am uitat la podcastul lui Bursucu. Și mi-am adus aminte de ce nu știi tu franceză. Pentru că ție la ultima oră de franceză, de vineri, îți plăcea să faci pe Leana din Vacanța Mare în loc să te concentrezi la oră. Ești tare, oricum, cu sau fără franceză”, a fost mesajul acesteia.

Sursă foto: Instagram Theo Rose

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton