Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Teo Trandafir nu suportă să se uite la emisiunile pe care le prezintă. Are o carieră de peste două decenii în televiziune

Motivul pentru care Teo Trandafir nu suportă să se uite la emisiunile pe care le prezintă. Are o carieră de peste două decenii în televiziune
12

de Cristina Țapu,

Teo Trandafir este o personalitate emblematică a televiziunii românești, apreciată pentru umorul ei contagios și atitudinea optimistă. Cu o carieră de succes care se întinde pe aproape trei decenii, prezentatoarea de la Kanal D evită totuși să se uite la propriile emisiuni. Iată care este motivul!

Motivul pentru care Teo Trandafir nu suportă să se uite la emisiunile pe care le prezintă

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri surprinzătoare în podcastul moderat de Ilinca Vandici. Prezentatoarea TV, în vârstă de 56 de ani, a recunoscut că suferă de sindromul impostorului, ceea ce o determină să-și subestimeze realizările și să fie extrem de critică față de propria persoană.

Pe parcursul carierei sale, Teo Trandafir a evitat să se uite la emisiunile pe care le moderează, deoarece nu suportă să se vadă pe ecran. Vedeta a mărturisit că singura dată când a făcut acest lucru a fost în timpul unei ediții de Revelion, însă această experiență i-a afectat negativ stima de sine.

ilinca-vandici-si-teo-trandafirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Nu mă pot uita la mine la televizor. Niciodată! M-am uitat o singură dată, la un Revelion… M-am făcut proastă. Nu îmi place cum stau, nu îmi place că am părul nu ştiu cum. Mai bine nu mă uit!”, a declarat Teo Trandafir, în cadrul podcastului moderat de către colega și prietena sa, Ilinca Vandici.

Cu peste două decenii în urmă, Teo Trandafir făcea primii pași în industria televiziunii. La sfârșitul anilor ’90, ea se intersecta cu Mircea Badea, iar cei doi deveneau colegi de platou la emisiunea „Bună dimineața, România!” de la Tele7 ABC.

Teo are o carieră de pest două decenii în televiziune

Teo Trandafir a dezvăluit că, în ciuda a ceea ce credeau cei din jur, salariile pe care ea și colegul ei le primeau erau destul de reduse. Cu o remunerație lunară de doar 100 de dolari, acești bani nu erau suficienți nici măcar pentru a acoperi cheltuielile alimentare.

„Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: «Păi, da, dar pe atunci, vezi Doamne, erau bani!». Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”, a declarat Teo Trandafir, în cadrul unei discuții pe care a purtat-o cu Mircea Badea.

Teo Trandafir a fost la un pas de moarte în anul 2011

La începutul anului 2011, Teo Trandafir a primit diagnosticul de pancreatită acută necrozată și a fost transferată la Viena, Austria, pentru a fi supusă la două intervenții chirurgicale.

În mai puțin de o lună jumătate, ea a fost anesteziată total de cinci ori, rezultând în pierderea memoriei. Vedeta a fost nevoită să pornească totul de la zero și să învețe din nou cele mai banele lucruri, conform declarațiilor pe care le-a făcut în propriul podcast.

Sursă foto: Instagram Teo Trandafir

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton