Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Roxana Vancea refuză să revină în televiziune. Doar cu o singură condiție ar accepta

Motivul pentru care Roxana Vancea refuză să revină în televiziune. Doar cu o singură condiție ar accepta
17

de Cristina Țapu,

Roxana Vancea a captat atenția publicului încă de la participarea sa în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani". În prezent, se bucură de o frumoasă viață de familie alături de soțul ei, Dragoș Paiu, și băiețelul lor, Zian. De asemenea, Roxana împărtășește o legătură specială cu Milan, fiul partenerului său dintr-o altă relație, considerându-l asemenea propriului său copil.

Motivul pentru care Roxana Vancea nu vrea să revină pe micul ecran

Vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care nu dorește să se întoarcă în televiziune, deși de-a lungul timpului a primit numeroase propuneri în acest sens. Roxana Vancea nu mai are dorința să apară într-o emisiune zilnică, deoarece Milan și Zian îi ocupă întregul ei timp!

În ceea ce privește o eventuală revenire în televiziune, vedeta ar fi deschisă la o rubrică de sport sau la un proiect care să-i implice și pe cei mici. Ea a respins fiecare ofertă pentru proiecte care ar presupune să fie separată de copii pentru o perioadă îndelungată de timp, conform propriilor declarații pe care le-a făcut în cadrul unui interviu Ego.ro.

nunta-vancea-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Copil nu mai avem în plan, sunt suficienți picitii, ne țin ocupați! Noi așteptăm să crească ca să putem face lucruri! O viitoare emisiune nu neapărat, doar dacă ar fi ceva care să îmi implice și copiii. Eu nu pot să stau foarte mult departe de ei! Poate să fie ceva care să implice și copiii sau poate o rubrică de sport.

E Zian mai mare, stă și cu Dragoș, nu îl mai alăptez, e mai ușor! Dar până acum îmi era foarte greu. Vedem, nu pot să zic nu! Dar zic nu la proiecte care mă fac să stau departe de copii. Am primit oferte, dar am zis nu!”, a declarat Roxana.

Roxana Vancea se numără printre cele mai apreciate foste asistente TV din România. Ea este născută la Târgu Jiu, pe 2 iunie 1990. Popularitatea ei a crescut odată cu interpretarea rolului Vecinei” timp de doi ani și jumătate în emisiunea matinală Neatza cu Răzvan si Dani”.

roxana vancea este noua vecina de la neatzaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 17

În cadrul aceluiași interviu, Roxana a rememorat situațiile neplăcute cu care s-a confruntat în perioada în care lucra alături de Răzvan și Dani și devenise cunoscută la nivel național. Un fan înfocat i-a mărturisit Roxanei că o urmărea în fiecare zi când pleca de la muncă, declarație care a șocat-o și speriat-o pe asistentă.

„Mai era un comentariu în care mi se spunea: „Eu stăteam în bloc la Excelsior, unde era platoul de la Neatza. Când știam că se termină emisiunea și pleci, coboram doar ca să te văd cum pleci pe motocicletă!”. M-am gândit, frate, e creepy! Sunt multe de pe vremea respectivă, au trecut 12 ani!”, a povestit Roxana.

Sursă foto: Instagram Roxana Vancea – Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton