; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Motivul pentru care Roxana Vancea a șters toate pozele sexy din mediul online. Eram urmărită...

Motivul pentru care Roxana Vancea a șters toate pozele sexy din mediul online. „Eram urmărită…”

06 July 2021

Roxana Vancea (31) va deveni pentru prima oară mamă. Vedeta s-a căsătorit cu Dragoș Paiu în urmă cu doi ani, iar tânăra are o relație bună cu fiul bărbatului, pe nume Milan.

Acum, Roxana a dezvăluit care este motivul pentru care a șters pozele în care apărea sexy de pe Instagram, scrie libertatea.ro.

„Este un bărbat gelos. Nu îmi arată nici mie câteodată asta. Cred că m-aş îngrijora mai tare dacă nu ar fi gelos.

Am şters pozele în care apărea altcineva, care evident nu mai făcea parte din viața mea şi câteva poze mai obraznice să zic aşa, în costum de baie sau lenjerie, dar asta nu din cauza lui, ci atunci când l-am înscris pe Milan la grădiniță şi eram urmărită pe Instagram sau Facebook de alte mămici sau educatoare', a spus Roxana Vancea pentru VIVA.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea)

Cum și-a cunoscut Roxana Vancea soțul

„Povestea noastră a început când niciunul dintre noi nu se vedea într-o relație. Eu eram singură de un an şi 7 luni, mă obişnuisem aşa şi mi-era greu să mă mai văd cu cineva prea curând, iar Dragoș era singur de puțin timp şi într-o pregătire de concurs.  

A venit la sală la o întâlnire cu şeful meu, l-am văzut şi l-am întrebat pe Dan (şeful) despre el. Pentru prima dată în viața mea, am abordat pe cineva pe o rețea de socializare. I-am pus câteva emoticoane pe Instagram şi răspunsul lui nu a întârziat să apară (râde).

Apoi ne-am întâlnit la un antrenament, a urmat un film şi apoi… o cununie', a povestit Roxana.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare