Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit. Cei doi actori au fost logodiți în secret

Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit. Cei doi actori au fost logodiți în secret
10

de Cristina Țapu,

În urmă cu mulți ani, Adela Popescu și Dan Bordeianu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Deși se logodiseră în secret, cei doi nu au mai ajuns în fața altarului și au decis, spre surprinderea tuturor, să pornească pe drumuri separate. Iată care a fost motivul pentru care Adela și Dan și-ar fi spus adio!

Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit

Adela Popescu și Dan Bordeianu au început o relație pe platourile de filmare ale primei telenovele românești „Numai iubirea”, care a debutat în 2004. Frenezia creată printre admiratorii celor doi în acea perioadă a fost fără precedent. Grupurile de fani erau numeroase, iar atât povestea din serial, cât și relația lor reală erau subiecte intense de discuție, așadar Adela și Dan nu s-au putut bucura de liniște.

După colaborarea în trei seriale: „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme” , povestea lor de dragoste s-a stins. În 2007, la scurt timp după o logodnă ținută secret, cei doi actori au decis să pună punct poveștii lor de iubire. Se spune că totul s-a datorat actorului, care ar fi avut o aventură cu o tânără figurantă chiar pe platourile de filmare.

Dan-Bordeianu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Adela recunoștea că despărțirea de Dan a fost o experiență dureroasă, prima suferință din dragoste pe care a experimetat-o și care a lăsat o amprentă puternică asupra sa.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii”, povestea Adela.

Dan Bordeianu dezminte că ar fi înșelat-o pe Adela Popescu

Dan Bordeianu a contrazis zvonurile și susține că nu infidelitatea a fost motivul pentru care au pus punct relației, ci faptul că au decis să urmeze alte parcursuri atât profesional, cât și personal.

„Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație”, povestea Dan Bordeianu.

Dan Bordeiau, în vârstă de 48 de ani, a vrut să scape de agitația din București, așa că el, soția lui și cele două fetițe ale lor s-au mutat la țară. Au trecut 10 ani de când actorul s-a decis să facă acest pas. Acum locuiește în comuna Brănești, lângă Pădurea Pusnicu, în casa în care a stat tatăl său și pe care el a reamenajat-o după bunul plac.

Acolo are și o grădină, unde cultivă legume și de care îi place foarte mult să se ocupe. În plus, grădina a fost amenajată chiar de el. Pe de altă parte, Dan Bordeianu mai are o pasiune pe lângă actorie. Acestuia îi place foarte mult să prelucreze lemnul, activitate cu care se ocupă ori de câte ori timpul îi permite.

Sursă foto: Instagram Dan Bordeianu – Adela Popescu – Arhivă TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton