Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care nunta lui Răzvan Simion nu a mai avut loc în Italia, așa cum plănuise inițial: „Am avut mici dificultăți”

Motivul pentru care nunta lui Răzvan Simion nu a mai avut loc în Italia, așa cum plănuise inițial: „Am avut mici dificultăți”
20

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie, în București, în cadrul unei ceremonii la care au participat familiile lor și prietenii apropiați. Prezentatorul de la Antena 1 plănuia inițial ca nunta să aibă loc în Italia, însă planurile au fost date peste cap. Iată detaliile!

Motivul pentru care nunta lui Răzvan Simion nu a mai avut loc în Italia, așa cum plănuise inițial

Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales să-și oficializeze căsătoria într-un cadru extrem de discret pe 8 iunie. Ceremonia a avut loc în prezența membrilor familiilor și a prietenilor apropiați. Daliana a purtat o rochie din dantelă, realizată special pentru această ocazie, accesorizată cu bijuterii prețioase și sandale strălucitoare, renunțând la voal. Răzvan a optat pentru un costum negru, completat de o cămașă albă.

Răzvan Simion, imagine de colecțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Cei doi au organizat o petrecere restrânsă, deși inițial planificaseră să se căsătorească în Italia, locul în care locuiesc părinții Dalianei. Cu toate acestea, dimensiunea listei de invitați i-a determinat să organizeze evenimentul în România.

„Ne-am dorit ceva restrâns. Inițial am vrut în Italia, unde locuiesc socrii mei, dar pentru că aveam totuși mai multe scaune la masă de ocupat neapărat….., am fost 56 toți, și cu domnii de la muzică am avut mici dificultăți, că nu am avut unde să îi pun la masă. A fost mai mult o cină de gală, pe care ne-am dorit-o, exact așa am visat-o. Să putem să facem noi un cadou celor care ne-au onorat cu prezența”, a declarat Răzvan Simion, conform Antena Stars.

Daliana Răducan și Răzvan Simion au devenit oficial soț și soție sâmbătă, 8 iunie. Petrecerea a fost una plină de eleganță, iar invitații s-au delectat cu preparate fine și vinuri alese, într-un decor de poveste. Daliana Răducan a decis să nu arunce buchetul de mireasă, iar prezentatorul a explicat motivul pentru care nu a respectat tradiția.

La noi a fost mai simplu, că singura care s-ar fi putut califica era fiica mea și am decis să nu facem. Doamnele erau însurate, ba chiar cu soții din dotare”, a explicat Răzvan Simion , în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă alături de colegul și prietenul Dani Oțil. Așadar, ținând cont că singura femeie necăsătorită care ar fi putut prinde buchetul ar fi fost chiar fiica prezentatorului, mirii au decis să abandoneze tradiția care presupune aruncarea buchetului de mireasă.

Petrecerea a fost una marcată de rafinament, iar participanții au servit un meniu fine dining

Răzvan Simion și Daliana Răducan au optat pentru ținute spectaculoase în ziua cea mare, strălucind într-un decor de nuntă elegant. Sala a fost dominată de diferite nuanțe de alb și flori roșii, iar un hol întreg a fost luminat cu peste 3.000 de lumânări.

Evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant de top din București, recunoscut pentru preparatele sale excepționale și serviciile impecabile.

Printre deliciile culinare oferite s-au numărat lup de mare cu piure de țelină, carpaccio de langustine și mușchi de vită cu sos de trufe, toate însoțite de vinuri alese și deserturi rafinate, iar meniul ar fi costat aproximativ 3.000 de lei de persoană!

Sursă foto: Instagram Răzvan Simion – Daliana Răducan

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton