Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. Ce rol a avut Ana Baniciu în decizia finală

Motivul pentru care Raluka a refuzat să participe la Survivor. Ce rol a avut Ana Baniciu în decizia finală
14

de Cristina Țapu,

Raluka, în vârstă de 34 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România și o prezență constantă pe micul ecran. Recent, Raluka a dezvăluit care este motivul pentru care a refuzat să participe la Survivor și a dezvăluit detalii emoționante despre prietenia care o leagă de Ana Baniciu.

Motivul pentru care Raluka a refuzat participarea la Survivor

Artista a dezvăluit că, deși a primit o ofertă din partea producătorilor emisiunii Survivor, a fost nevoită să o refuze din cauza unor probleme de sănătate și a altor obligații existente. Chiar dacă s-ar fi arătat interesată să participe la o emisiune de tipul Asia Express, a subliniat că nu mai poate gestiona un astfel de efort pe termen lung, luând în considerare recentele probleme de sănătate cu care s-a confruntat.

Raluka, primele impresii despre meniul asiaticilor (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Aș mai pleca în Asia Express, tot cu Ana, doar că acum nu mai poate, pentru că naște. Am primit oferta în fiecare an să merg la un alt reality show în genul acesta, dar nu pot, din păcate, inimioara mea nu mai permite. E dur, iar eu am niște probleme de sănătate în ultima perioadă și nu pot să fac atât de mult efort, nu aș putea să plec 6 luni de zile. Sunt și competitivă și n-aș suporta să plec după o lună”, a declarat Raluka, conform Spectacola.

Raluka și Ana Baniciu au devenit bune prietene la Asia Express

Artista a evidențiat faptul că prietenia sa cu Ana Baniciu, colega sa din Asia Express, a persistat și după încheierea emisiunii. Experiența pe care au trăit-o împreună în competiție a jucat un rol esențial în consolidarea acestei prietenii durabile, iar Raluka abia așteaptă ca prietena sa să nască.

raluka-are-un-iubit-cu-20-de-ani-mai-in-varsta-decat-ea-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

„Chiar consider că voi fi mătușică și abia aștept, ea știe că are tot suportul meu. Nu am crescut tot timpul de la zero eu doi copii, dar am fost acolo mereu lângă sora mea, așa că o s-o ajut cu tot ce pot eu. Da, acolo (n.r. – Asia Express) am devenit atât de bune prietene”, a subliniat artista.

Raluka și Ana au participat împreună în prima ediție a emisiunii Asia Express, din anul 2018 și au reușit să obțină premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. Din suma de 30.000 de euro câștigată la Asia Express, statul român a reținut 16%, ceea ce reprezintă 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit restul sumei, de 25.200 de euro.

Sursă foto: Instagram Raluka – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton