Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Raluca Bădulescu nu vrea să participe la „America Express”: „Intru în sevraj sigur!”

Motivul pentru care Raluca Bădulescu nu vrea să participe la „America Express”: „Intru în sevraj sigur!”
18

de Cristina Țapu,

Pe Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu îi leagă o frumoasă prietenie, iar cei doi sunt foarte apreciați de către public atunci când apar împreună pe micile ecrane. Cu toate acestea, Raluca recunoaște că nu ar putea participa vreodată la emisiunea „America Express” alături de prietenul său. Iată motivul!

Motivul pentru care Raluca Bădulescu nu vrea să participe la „America Express”

Raluca Bădulescu mărturisește că evită să participe la un reality show deoarece nu poate să stea fără țigări și se teme că ar putea intra în sevraj. Fosta jurată de la Bravo, ai stil!” este, de asemenea, o consumatoare fidelă de Coca-Cola, având mereu o sticlă în geantă, iar în cadrul unei competiții i-ar lipsi acest obicei.

Raluca Badulescu Bravo, ai stil_Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Vai de viața mea! Nu aș putea să fac așa ceva. Este peste puterile mele fizice, să vă spun de ce. Eu fumez, fumez 2 pachete pe zi. Eu, dacă nu fumez, înseamnă că sunt bolnavă și doi la mână, nu pot să stau fără Coca-Cola. Tot timpul am în geantă o sticlă. La evenimente, în general, se beau chestii sofisticate, iar mie nu îmi plac. Par eu arogantă, dar beau doar Cola. Așa că, dacă mă duc la America Express, intru în sevraj sigur’„, a povestit Raluca Bădulescu, conform Playtech.

Cătălin Botezatu refuză să participe la reality show-urile de succes din România

Cătălin Botezatu este fără îndoială una dintre cele mai recunoscute personalități din România. Este un designer cu o reputație solidă la nivel național datorită creațiilor sale vestimentare. Cu toate acestea, el nu și-a făcut apariția în niciunul dintre reality show-urile autohtone.

Cătălin Botezatu, la „Vânătorii de Comori: România” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 18

Se pare că au existat numeroase oferte din partea emisiunilor de top, cu audiențe record. Cătălin Botezatu a refuzat însă propunerile din motive de sănătate. Starea sa de sănătate nu i-ar permite să se implice în astfel de provocări, oricât de mult și-ar dori. 

„M-au sunat toți, îți dai seama! Dar din cauza problemelor de sănătate n-am cum să mă duc. M-aș fi dus cu mare drag la toate, doar așa să văd dacă sunt în stare sau să fac caterincă. Dar n-am cum și nu pot. Absolut toate show-urile astea – „America Express”, „Survivor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, m-aș fi dus cu mare drag pentru că sunt mișto”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Cancan.

Sursă foto: Instagram Raluca Bădulescu – Cătălin Botezatu – Kanal D

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton