; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince Harry and Meghan Markle visit Reprezent 107.3FM

Doar Archie și Lilibet. Motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai avea și alți copii

12 June 2021

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au devenit părinți pentru a doua oară la începutul lunii. Micuța Lilibet „Lili' Diana Mountbatten-Windsor are un frățior mai mare, pe Archie Harrison, iar familia este acum completă. Care este explicația faptului că cei doi nu își mai doresc încă un moștenitor.

Harry și Meghan sunt doi părinți fericiți. După ce a pierdut o sarcină, Meghan a reușit să o ducă la termen pe cea de-a treia, și a adus-o acasă pe Lilibet, cea de-a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a.

În timp ce fratele lui, Prințul William, are trei copii alături de soția sa, Kate, hellomagazine.com scrie că Harry nu și-ar mai dori încă un moștenitor: se vor ocupa exclusiv de creșterea băiețelului și fetiței lor.

În iulie 2019, Prințul Harry a vorbit deschis – într-un interviu cu legendara ecologistă Dr. Jane Goodall, despre faptul că își dorește să ajute mediul înconjurător prin limitarea numărului de copii pe care o să îi aibă pe viitor.

„Cred, într-un mod ciudat, datorită oamenilor pe care i-am cunoscut și a locurilor în care am fost atât de norocos să ajung, am avut mereu o conexiune și o iubire aparte pentru natură. Văd lucrurile diferit acum, fără discuție. Mereu am vrut să încerc și să mă asigur că, înainte de a avea copii sau de a spera să am copii…', a spus ducele de Suxxex.

În acel moment, Dr. Goodall a spus repede că speră că tinerii părinți nu vor avea „prea mulți' copii.

„Doi, maxim', a replicat Harry, citat de sursa citată. „Dar întotdeauna m-am gândit: acest loc este împrumutat. Și, cu siguranță, fiind așa inteligenți cum suntem, sau așa evoluați cum se presupune că suntem, ar trebui să fim capabilil să lăsăm ceva mai bun pentru generația următoare', a completat Prințul.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare