Homepage  / Vedete străine

Pamela Anderson a renunțat complet la machiaj. Motivul dureros pentru care actrița refuză să se afișeze ca în trecut

Pamela Anderson a renunțat complet la machiaj. Motivul dureros pentru care actrița refuză să se afișeze ca în trecut
18

de Cristina Țapu,

Pamela Anderson, acum în vârstă de 57 de ani, a fost una dintre cele frumoase și apreciate actrițe ale anilor '90. În ultima vreme, ea a renunțat la imaginea sa emblematică, evitând ținutele provocatoare și machiajul. Iată care este motivul din spatele acestei transformări radicale!

Pamela Anderson a renunțat complet la machiaj

Emblema serialului „Baywatch”, Pamela Anderson, a dezvăluit că adoptă acum o abordare mai naturală în toate aspectele vieții, inclusiv în ceea ce privește aspectul său fizic.

În anii ’90, Pamela era cunoscută pentru machiajul intens, cu sprâncene accentuate, ochi conturați puternic cu creion închis la culoare și buze exagerat conturate. Imaginea ei de astăzi este complet diferită de cea de acum 30 de ani, însă Pamela este la fel de frumoasă și are un farmec incontestabil.

Pamela Anderson, o nouă apariție fără machiaj Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Unul dintre motivele din spatele deciziei de a renunța la machiaj este pierderea lui Alexis Vogel, o bună prietenă a Pamelei Anderson și makeup artistul ei de mulți ani, care a decedat în 2019. După această pierdere, Anderson a ales să nu mai angajeze un alt makeup artist și să renunțe complet la machiaj.

Deși părul voluminos și machiajul sexy erau caracteristice pentru vedeta din „Baywatch”, Pamela Anderson a declarat că noua sa abordare a imaginii personale a fost „eliberatoare, distractivă și puțin rebelă”. Ea a adăugat că se simte bine sfidând normele într-o lume unde machiajul extravagant este atât de popular.

Pamela Anderson a avut o viață amoroasă tumultoasă

Pamela a avut șase căsnicii în ultimii 28 de ani, primul ei soț fiind Tommy Lee. S-a căsătorit cu el în 1995. Cei doi au una dintre cele mai tumultoase relații din cultura pop și au fost în centrul serialului recent de pe Disney+, „Pam și Tommy”. Pam are doi copii cu Tommy. Au divorțat mai târziu, în 1998, rămânând în continuare buni prieteni.

Pamela AndersonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 18

Opt ani mai târziu, Pamela Anderson s-a căsătorit cu Kid Rock, ceea ce a dat startul unui lung șir de căsnicii de scurtă durată. Pamela a decis să divorțeze de el doar un an mai târziu, dar a trecut rapid la jucătorul de poker Rick Salomon. Cei doi s-au căsătorit de fapt de două ori – prima dată în 2007 și a doua în 2014, dar ambele mariaje s-au terminat după doar un an.

Cu toate acestea, cea mai scurtă căsnicie a lui Pamela avea să urmeze, când s-a căsătorit cu amicul ei Jon Peters. Ea s-a căsătorit cu producătorul de film în 2020, însă a divorțat de el după doar 12 zile.

Cea mai recentă căsătorie a Pamelei a avut loc mai târziu în același an, când s-a căsătorit pentru a șasea oară. Ea și Dan Hayhurst au devenit soț și soție în Ajunul Crăciunului din 2020. Au divorțat în 2022.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton