Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Oana Roman a refuzat să participe la „Asia Express”: „Nu se pune problema să mă duc”

Motivul pentru care Oana Roman a refuzat să participe la „Asia Express”: „Nu se pune problema să mă duc”
17

de Cristina Țapu,

Multe vedete au acceptat să participe de-a lungul timpului la emisiunea „Asia Express”/„America Express” și s-au confruntat cu cele mai mari temeri ale lor. Oana Roman a dezvăluit că, deși a fost contactată de producătorii emisiunii, nu intenționează să participe la acest show din motive care țin de starea ei de sănătate. Iată detaliile!

Motivul pentru care Oana Roman a refuzat participarea la „Asia Express”/„America Express”

Oana Roman este ocupată cu diferite proiecte, iar activitățile în care este implicată sunt numeroase. Deși a renunțat la afacerea cu haine, pe care i-a lăsat-o fostului soț Marius Elisei, vedeta continuă să aibă o agendă plină. Fiica fostului premier a dezvăluit că a fost contactată pentru a participa la emisiunea Asia Express, însă a refuzat din dintr-un motiv cât se poate de întemeiat: „M-au sunat din primul sezon, le-am spus foarte clar că sub nicio formă nu se pune problema să mă duc, pentru că eu sunt operată. Am trecut prin operația prin care am trecut și eu nu pot să-mi pun viața în pericol. Eu nu am voie să fac efort absolut deloc, exclus. Și oricum nu e genul meu, dar am primit oferte să fiu invitat permanent, să fiu coprezentator, în mai multe locuri, dar nu, nu mai vreau să fac televiziune.”, a declarat Oana Roman, conform Ciao.

Oana RomanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Oana Roman a avut o perioadă în care a fost activă pe micile ecrane, după care a ales să se retragă. Acum, după o lungă absență, fanii au început să îi adreseze întrebări despre această decizie. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizate pe Instagram, vedeta a fost întrebată dacă ar reveni la TV.

„Sincer, în momentul ăsta am atât de multă libertate și mă simt atât de bine cu ceea ce fac, încât aș merge înapoi la televiziune doar dacă aș face o emisiune poate înregistrată și cu o frecvență săptămânală. 

Dar nu m-aș mai întoarce sub nicio formă să fac o emisiune zilnică, în direct, așa cum am făcut. Dar poate ceva înregistrat, poate ceva tip interviu probabil că mi-ar plăcea să fac” , a fost răspunsul oferit de fiica lui Petre Roman.

Oana Roman nu mai păstrează legătura cu fostul soț

Oana Roman a fost căsătorită cu Marius Elisei, dar relația lor s-a încheiat în termeni neprietenoși. Fiica lui Petre Roman și fostul soț nu păstrează legătura, iar Marius refuză să se implice în viața fiicei sale, spre durerea acesteia. În plus, conform declarațiilor Oanei Roman, Marius nu plătește pensia alimentară asupra căreia au convenit, chiar dacă aceasta este de doar 500 de lei pe lună.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Ce acuzații grave și-au adusIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 17

Oana Roman i-a cedat lui Marius Elisei afacerea cu haine pe care o dețineau pe vremea în care formau un cuplu, însă fostul soț al vedetei nu a continuat să se ocupe de aceasta, iar în prezent site-ul brandului nu mai este funcțional, așadar clienții nu mai pot comanda articole vestimentare.

Surse foto: Instagram

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton