Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Nicolai Tand nu a vrut să participe la Asia Express alături de soția sa: „Am zis hai să nu mă frig și eu!”

Motivul pentru care Nicolai Tand nu a vrut să participe la Asia Express alături de soția sa: „Am zis hai să nu mă frig și eu!”
21

de Cristina Țapu,

Nicolai Tand participă la „Asia Express” alături de prietenul și finul său, Sorin Brotnei. Cheful a dezvăluit că inițial și-ar fi dorit să concureze alături de soția sa, însă în cele din urmă s-a răzgândit. Iată ce l-a determinat să renunțe la idee!

Motivul pentru care Nicolai Tand nu a vurt să participe la Asia Express alături de soția sa

Întrebat de ce nu a mers cu soția sa pe Drumul Zeilor, Nicolai a explicat că, deși a luat în considerare această opțiune, soția lui a rămas acasă pentru a fi alături de copiii lor. În plus, bucătarul a menționat că, văzându-i pe Cătălin Rizea și Adda în timpul emisiunii, a decis că nu este o bună să participe la un concurs atât de solicitant alături de partenera sa de viață.

„Nevastă-mea e cu confortul: A zis: «unde să mă duc eu acolo? Unde las copiii?» Am discutat. În prima faza am zis că mergem în familie. Dar când i-am văzut pe Rizea și pe restul, am zis să nu. Dacă nu erau ei, poate făceam și eu pasul ăsta. S-au fript ei, am zis hai să nu mă frig și eu”, a declarat Nicolai Tand, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Nicolai Tand si Sorin BrotneiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Sorin Brotnei participă la emsiunea Asia Express alături de nașul său, cheful Nicolai Tand. „Acum îl cunosc mai bine pe finul meu. Pentru că, până acum, îl cunoscusem doar la ieșirile cu motocicleta, la un grătar, la lucruri faine în familie… Acum ne cunoaștem cu adevărat și la greu. Și acum se vede cum ne potrivim, chiar dacă avem păreri diferite, ceea ce e normal”, a declarat Nicolai Tand despre participarea la Asia Express alături de finul său.

„Eu știu că putem face o echipă faină, pentru că Nicolai, în primul rând, nu e deloc conflictual. Iar eu sunt competitiv, dar fără să mă raportez la altă personă. Sunt competitiv cu mine, mă duc până la limita la care pot ajunge… Dar avem și premisele pentru tensiuni: Nicolai e mai repezit, mie îmi sare țandăra un pic mai repede”, a adăugat Sorin.

Nicolai s-a căsătorit religios cu Monica în anul 2018

Monica și Nicolai Tand sunt căsătoriți religios din anul 2018 și au împreună doi copii. Soția bucătarului a fost fotomodel internațional și a stat în aproape toată lumea, de la Grecia și Tokyo până în Franța, acolo unde a fost stabilită ani buni. Invitat în podcastul „Fain & Simplu”, găzuit de Mohai Morar, Nicolai Tand a povestit despre începutul relației cu Monica.

nicolai-tand-poveste-de-dragoste-ca-in-filme.-de-ce-a-divortat-de-prima-sotie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 21

Amândoi avem aceeași poveste, să știi. Ea a câștigat un concurs în România, avea vreo 16 ani. A plecat prin Italia, Franța. Mama ei a ajutat-o foarte mult, a crezut în ea. Tatăl ei, nu prea. Ca orice tată, vrea să își țină copiii mai aproape, mai ales fetele. Mama ei a crezut mult în ea. Monica este o tipă care are încredere în ea și eu am plecat… Eu sunt cu 7 ani mai mare decât ea. Eu am plecat la 20 de ani spre Franța. Atunci am început să muncesc și pe ea am cunoscut-o după vreo 6 – 7 ani. Amândoi eram căsătoriți. Ea era cu un francez și eu cu o franțuzoaică”, a povestit celebrul bucătar.

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton