Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Mihai a refuzat să participe la „Survivor All Stars” alături de tatăl său, Cătălin Zmărăndescu

Motivul pentru care Mihai a refuzat să participe la „Survivor All Stars” alături de tatăl său, Cătălin Zmărăndescu
11

de Cristina Țapu,

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a fost invitat să participe la „Survivor All Stars” împreună cu tatăl său, dar a refuzat, oferind acum explicații despre motivul acestei decizii. Iată care a fost motivul pentru care Mihai a spus nu propunerii celor de la Pro TV.

Motivul pentru care Mihai Zmărăndescu a refuzat să participe la „Survivor All Stars”

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu avea un meci important de susținut în ringul de box (tânărul practică MMA), iar în momentul în care i s-a făcut propunerea de a participa la „Survivor All Stars” alături de tatăl său, toată atenția sa era concentrată asupra competiției sportive.

„Inițial, am fost sunat și n-am fost prea precis în exprimare… Nu mă gândeam dacă să merg sau nu, dar acuma că m-am împăcat cu tatăl meu. Vă dați seama că strategia pentru rating era foarte bună să fiu și eu, și tatăl meu acolo. Eu am fost foarte concentrat cu meciul pe care l-am susținut, pentru care m-am antrenat mult”, a declarat Mihai, conform celor de la Fanatik.

catalin-zmarandescu-si-mihai-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mihai afirmă că își va susține tatăl pe platformele de socializare, însă nu este singura persoană pentru care ar face campanie. Are o relație apropiată cu Moroșanu și Zanni. În plus, și pe Jador îl cunoaște destul de bine, așadar s-ar bucura dacă artistul ar reuși să revină în România cu marele premiu.

„Evident că l-aș susține pe tata. Și cu Jador mă înțeleg bine, și cu Zanni, Moro e și mai apropiat de mine. Tot ce pot să le doresc e să nu se accidenteze. Să fie atenți. Mă gândesc dacă aș putea intra pe parcurs, dar e mai greu să intri după o lună. Mi-ar plăcea să merg cu tatăl meu”, a subliniat Mihai, conform sursei menționate anterior.

Cătălin și Mihai au făcut pace după șase ani în care nu și-au vorbit deloc

După ce nu și-au vorbit timp de 6 ani, Cătălin și Mihai au decis să-și repare relația și au vrut să împărtășească vestea fericită pe rețelele de socializare cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Cătălin Zmărăndescu s-a pozat alături de Mihai și de nepotul său Patrick, însoțind imaginea cu un mesaj emoționant, care a primit numeroase aprecieri din partea fanilor.

„M-am împăcat cu Mihai. Lucrurile se schimbă, doar că trebuie să găsești calea care duce spre schimbare. Acum suntem ok, vedem ce va fi în continuare. Am făcut primul pas, l-am sunat, am vorbit cu el, rămâne se vedem.

Nu ne-am văzut încă, vreau să-l văd, vreau să-i văd și băiatul, dar asta pe viitor, nu ne grăbim. De 6 ani era tensiunea între noi. Nu contează cine a fost vinovat, astea au trecut, nu mai au importanță.

Important este prezentul și ce va fi mâine. Ca remarcă, relația mea cu cei din jurul meu este mai bună ca niciodată. Am încheiat orice conflict, orice neplăcere, orice lucru care mă deranja, iar acum pot spune că am plecat curat pe un nou drum”, declara Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram Cătălin Zmărăndescu – Pro TV

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton