Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit. Actrița a spus adevărul abia la câteva luni de la separare

Motivul pentru care Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit. Actrița a spus adevărul abia la câteva luni de la separare
8

de Cristina Țapu,

Cu câteva luni în urmă, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au încheiat relația, dar abia acum celebra actriță româncă a ales să împărtășească public detalii despre această despărțire. Ea a explicat motivul care a condus la încheierea povestii lor de dragoste, menționând că despărțirea a fost cea mai bună soluție pentru amândoi.

Motivul pentru care Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit

Mădălina Ghenea a confirmat oficial despărțirea lor, punând capăt speculațiilor care au înconjurat relația dintre ei. Pe Instagram, în ziua de Paște, Mădălina Ghenea a fost întrebată dacă iubitul său este un jucător de tenis, fanii făcând referire la Grigor Dimitrov. În ultima perioadă au existat speculații conform cărora Mădălina și Grigor ar fi decis să acorde o nouă șansă poveștii lor de dragoste.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, la Basilicata Marateale International Prize 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„E momentul potrivit pentru a clarifica faptul că eu și Grigor am decis să mergem pe drumuri separate. Vă rog să ne respectați intimitatea și să nu credeți ce apare în presă.

Sunt foarte recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună în ultimii 6 ani, atât ca prieteni, cât și ca iubiți. Din cauza programului încărcat, al evenimentelor și responsabilităților din viața noastră, a fost cel mai bun mod de a continua”, a fost mesajul Mădălinei Ghenea.

De-a lungul timpului, jucătorul profesionist de tenis Grigor Dimitrov și-a creat o reputație de „cuceritor”. A avut relații cu personalități precum Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger, iar unii l-au considerat ca fiind „cel mai atrăgător bărbat din circuitul masculin de tenis”.

Mădălina Ghenea, relații cu Leonardo DiCaprio și Gerard Butler

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a trăit o poveste de dragoste cu actorul Leonardo DiCaprio și a fost partenera actorului scoțian Gerard Butler. În 2016, a avut o relație cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile. Mădălina Ghenea are o fiică cu Matei Stratan, iar după despărțire, relația dintre ei nu a rămas una bună, nici măcar de dragul fiicei pe care o au împreună.

Charlotte locuiește alături de mama sa în Italia după despărțirea părinților săi. Actrița a dezvăluit că micuța primește o pensie alimentară în valoare de 1.500 de euro de la Matei Stratan, tatăl său.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au pus capăt relației lor acum 7 ani, dar nu au reușit să ajungă la un acord privind programul fiicei lor care să satisfacă și familia paternă. Apropiații tânărului om de afaceri își doresc ca micuța să petreacă mai mult timp în România pentru a fi alături de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia pentru a-și vedea fetița.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton