Homepage  / Vedete româneşti

Dan Capatos și Mădălin Ionescu au ajuns în instanță cu ani în urmă. Motivul pentru care nu-și vorbesc nici în ziua de astăzi

Dan Capatos și Mădălin Ionescu au ajuns în instanță cu ani în urmă. Motivul pentru care nu-și vorbesc nici în ziua de astăzi

de Cristina Țapu,

Lumea televiziunii nu este întotdeauna la fel de strălucitoare precum o percep telespectatorii în fața micului ecran. De-a lungul timpului, au izbucnit conflicte serioase între prezentatori, acesta fiind și cazul lui Mădălin Ionescu și al lui Dan Capatos. Iată de la ce a pornit disputa dintre cei doi!

Motivul pentru care Dan Capatos și Mădălin Ionescu au ajuns în instanță

În anul 2015, a avut loc un conflict intens între două emisiuni, „Un show păcătos” (redenumită ulterior Xtra Night Show) și „WowBiz,” difuzate de posturile de televiziune Kanal D și Antena 1, respectiv. Controversa a fost declanșată de declarații jignitoare făcute de Dan Capatos la adresa lui Mădălin Ionescu și a formatului emisiunii acestuia, generând astfel o rivalitate care a degenerat și care și-a găsit soluționare abia în fața instanței de judecată.

Mădălin Ionescu l-a denunțat pe Dan Capatos, imputându-i afirmații jignitoare și încercări de discreditare atât la adresa sa, cât și a emisiunii sale. Un moment deosebit de tensionat a fost generat în urma acuzației conform căreia Dan Capatos ar fi influențat-o pe Mărioara Zăvoranu să facă declarații cu privire la moștenirea fiicei sale în timp ce Mărioara se afla pe patul de spital și avea o stare de sănătate precară.

Are creierul praf. E praf de mult. Nu a avut curaj să se întâlnească el cu mine. Nu a avut curaj. A spus foarte multe mizerii. A spus că i-am grăbit moartea Marioarei Zăvoranu. Păi aşa a vrut femeia să se întâmple! Ea ne-a invitat la spital. Până unde poate să meargă mizeria voastră? O să-l dau în judecată. Voiam să îl iert. A spus tot felul de mizerii despre mine. Cu datele şi cu cifrele, îi iau ţigla de pe casa. Ţi-ai luat tratamentul sau nu? Că tu ai zis că luai într-o perioadă”, declara Dan Capatos la vremea respectivă, conform Click!

Dan Capatos a obținut o victorie în instanță, iar acuzațiile lui Mădălin Ionescu nu au putut fi argumentate în fața judecătorilor. Chiar dacă a trecut mult timp de la acest război al declarațiilor, atmosfera dintre Dan Capatos și Mădălin Ionescu continuă să fie una tensionată, cei doi evitându-se reciproc.

Mădălin Ionescu s-a retras temporat din televiziune

Cu doar câteva zile în urmă, Mădălin Ionescu a anunțat că a demisionat de la postul de televiziune Metropola TV și că intenționează să ia o pauză din televiziune pe o perioadă determinată. Totodată, el a vorbit și care sunt condițiile în care el ar accepta să revină pe micul ecran.

Pentru TV îmi rezerv timp doar în măsura în care proiectul ar putea fi unul serios, finanțat corespunzător, astfel încât să mă pot dezvolta. Se pot face lucruri deosebite. Practic, Istoria umanității, care îmi aparține, este o creație a mea, probabil că se va transforma într-un proiect independent online”, a mai mărturisit Mădălin Ionescu, pe o rețea de socializare, conform unica.ro.

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton