Homepage  / Vedete româneşti

Lidia Buble refuză să se afișeze public alături de Horațiu Nicolau. Motivul pentru care iubitul artistei nu este prezent la evenimentele mondene

Lidia Buble refuză să se afișeze public alături de Horațiu Nicolau. Motivul pentru care iubitul artistei nu este prezent la evenimentele mondene
13

de Cristina Țapu,

Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu de ceva vreme, însă refuză să se afișeze împreună la evenimentele mondene la care artista participă. Care este motivul pentru care cei doi refuză să se afișeze public în calitate de cuplu? Răspunsul l-a oferit chiar Lidia!

Motivul pentru care Lidia Buble nu se afișează alături de Horațiu Nicolau

După despărțirea de prezentatorul Răzvan Simion, Lidia Buble a avut mai multe tentative de a-și reface viața sentimentală, iar norocul i-a surâs atunci când l-a întâlnit pe afaceristul Horațiu Nicolau. Deși este cu peste trei decenii mai mare decât artista, diferența dintre ei nu își spune cuvântul, iar cei doi se înțeleg din priviri, conform spuselor artistei.

Lidia Buble, dupa ce si-a vopsit parul roscat (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Prezentă la Gala Unica, Lidia Buble a dezvăluit care este motivul pentru care ea și Horațiu Nicolau evită să participe împreună la evenimentele mondene, în calitate de cuplu.

„Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț”, a declarat Lidia Buble, conform Unica.

Lidia Buble are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului său afacerist

Artista radiază de fericire, iar dragostea i se poate citi în privire. Deși nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă și nici nu este logodită, în mod cert Lidia este o femeie iubită și răsfățată din plin de către bărbatul care îi este alături la bine și la greu.

Într-un interviu recent, artista a profitat de ocazie pentru a vorbi din nou, la superlativ, despre Horațiu Nicolau, partenerul său de viață, care este mai în vârstă cu trei decenii.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”a declarat Lidia, conform Antena Stars.

Sursă foto: Instagram Lidia Buble

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton