Homepage  / Vedete româneşti

Lia Bugnar nu se uită la serialul pe care l-a scris și în care joacă, „Clanul”. Motivul pentru care evită să-l privească: „O să aștept să treacă niște ani”

Lia Bugnar nu se uită la serialul pe care l-a scris și în care joacă, „Clanul”. Motivul pentru care evită să-l privească: „O să aștept să treacă niște ani”
13

de Cristina Țapu,

Lia Bugnar, scenaristă a serialului de succes „Clanul”, difuzat de către postul de televiziune PRO TV a muncit din greu pentru a se asigura că publicul va gusta producția. Rezultatele sunt unele pe măsură, iar serialul este în topul preferințelor telespectatorilor. Lia a dezvăluit care este motivul pentru care nu se uită la serial, deși la rândul ei are un rol important în acesta.

Lia Bugnar a dezvăluit motivul pentru care nu urmărește „Clanul”

În ultimele episoade, scenarista a devenit chiar și actriță în filmul care a captivat publicul de la Pro TV. Cu toate acestea, în ciuda acestei implicări duble, atât ca actriță, cât și ca scenaristă, ea a dezvăluit recent că nu urmărește serialul.

Lia BugnarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Singurele episoade pe care le privește sunt primele din fiecare sezon, atunci când are loc premiera ecranizării.

Pentru Lia teatrul ocupă un loc mai important decât televiziunea, deși recunoaște că și aceasta are un loc aparte în sufletul său. Scenarista a recunoscut că la un moment dat, atunci când se va simți detașată de serial și de personaje, se va așeza în fața laptopului și-l va primi de la început la final, episod cu episod.

„Eu nu mă uit la televizor deloc, punct, la nimic, eu nu știu nimic, și atunci mă uit doar la primul episod, după care rămân închipuindu-mi.

Eu știu actorii, cât de buni sunt, iar eu cu atât rămân. Joc și eu în el și nu mă uit să mă văd pe mine niciodată și joc deja de ceva timp.”, a declarat Lia Bugnar, conform Spectacola.

„O să aștept să treacă niște ani și într-o bună zi o să mă așez și o să văd toate episoadele de la primul la ultimul. Acum sunt prea implicată, mi-e greu, nu pot.

Mi-e bine așa, am povestea în capul meu, ea se întâmplă, mai văd bucățele pe Instagram și mă uit de zici că mă uit pe gaura cheii, așa am o foame, dar nu, mi-e frică”, a concluzionat iubita scenaristă.

Cum arată Theo Rose gravidă în cinci luni. Cum s-a îmbrăcat iubita lui Anghel Damian (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Lia Bugnar a lucrat alături de actuala iubită a lui Anghel Damian, Theo Rose

Lia Bugnar și Anghel Damian au fost parteneri și din punct de vedere profesional și din punct de vedere personal, iar Lia a contribuit la realizarea scenariului serialului „Clanul”, alături de cel care i-a fost iubit.

Theo Rose a deținut un rol în serial așadar nu a putut evita interacțiunea cu Lia, fosta parteneră a iubitului său. Spre surprinderea tuturor, cele două s-au comportat total lipsit de animozități. Mai mult decât atât, Lia Bugnar ar fi asigurat-o pe Theo Rose că între ele poate exista o relație profesională, fără urmă de ranchiună.

Sursă foto: Instagram Lia Bugnar – Instagram Theo Rose

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton