Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Kira Hagi a renunțat la „visul american” și a revenit în România: „Mi-am schimbat perspectiva acolo”

Motivul pentru care Kira Hagi a renunțat la „visul american” și a revenit în România: „Mi-am schimbat perspectiva acolo”
7

de Cristina Țapu,

Kira Hagi, în vârstă de 28 de ani, este fiica celebrului fost fotbalist Gheorghe Hagi și o actriță de succes. Deși se mutase în Statele Unite ale Americii și intenționa să-și construiască o carieră de succes acolo, Kira s-a răzândit și a revenit în țara natală. Iată care este motivul pentru care Kira a renunțat la visul american!

Motivul pentru care Kira Hagi a renunțat la „visul american” și a revenit în România

Kira Hagi a studiat la New York, dar a revenit în România. Fiica lui Gheorghe Hagi susține că nu este atât de important locul în care muncește atât timp cât reușește să aibă performanțe impresionante în mediul în care activează.

kira hagiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Eu vreau să fac performanță oriunde în lume atâta timp cât practic meseria pe care mi-o doresc și o fac din suflet, și cu drag. E adevărat că am plecat în State cu gândul de a rămâne definitiv, dar acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că am primit un rol în România și am ținut să onorez contractul. Nu pot să spun că am renunțat la nimic. Pot spune că trăiesc visul meu. Da, visul Kirei Hagi, ca fiecare dintre noi. Fiecare are un țel, un drum”, a declarat Kira Hagi, conform Revistei Viva!

Actriţă şi pictoriţă foarte talentată, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”.

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei. La finalul lunii octombrie 2022, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia Rădăcini”. Aceasta s-a adăugat celor din Constanţa („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021). 

Kira Hagi se pregătește de nunta cu Thomas Ferfelis

Recent, Kira Hagi a fost cerută în căsătorie și se pregătește, așadar, să îmbrace rochia de mireasă. Thomas Ferfelis, partenerul Kirei Hagi, are 28 de ani și a întâlnit-o pe fiica lui Gică Hagi când erau colegi la International British School of Bucharest. Absolvent al University of Southampton din Marea Britanie, el este în prezent manager la Cernica Events, un renumit local situat pe malul lacului cu același nume.

Părinții lui Thomas Ferfelis sunt implicați în afaceri și dețin holdingul Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul menționat. Conform Libertatea, aceștia s-au stabilit în România cu mulți ani în urmă și consideră țara noastră ca fiind al doilea lor cămin.

Asemenea logodnicului său, Kira Hagi este o persoană muncitoare și a trudit din greu pentru a ajunge unde se află astăzi. Fiica lui Gheorghe Hagi declara că nu reprezintă o povară numele pe care-l poartă, ci un motiv suplimentar de a munci pentru a demonstra, prin forțele proprii, meritele pe care le are.

Sursă foto: Instagram – GSP

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton