; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jador,

Motivul pentru care Jador nu a mai ajuns la Asia Express, sezonul 4. „Am dat și casting. Mă voiau”

29 May 2021

Jador e unul dintre cei mai doriți artiști pentru show-urile de televiziune. Cântărețul a declarat că trebuia să participe la „Asia Express', sezonul 4, emisiunea de la Antena 1.

Se pare că Jador a prins gustul reality show-urilor! În timpul participării la Survivor România s-a ales cu o accidentare de toată frumusețea, iar artistul a fost nevoit să părăsească faimoasa competiție mai devreme decât ar fi sperat. Cu toate acestea, Jador a avut timp să dovedească faptul că are și reale calități sportive, motiv pentru care producătorii au început să fie interesați de prezența sa în mai multe astfel de concursuri.

Potrivit spuselor sale, Jador a participat la casting pentru Asia Express încă de anul trecut, casting pe care l-a trecut cu brio. Totuși, din motive medicale, acesta a fost nevoit să refuze provocarea și a rămas în țară pentru a-și pune sănătatea la punct.

„Vreau să mă duc la Asia Express, ar fi trebuit să merg chiar anul ăsta probabil. Ar fi trebuit să mă duc la Asia Express că am dat castigul de acum doi ani. Am fost, m-au cunoscut oamenii, le-a plăcut foarte mult de mine. Ar fi trebuit să vin, dar am plecat la Survivor România', a mărturisit artistul la Xtra Night Show.

Jador nu și-a pierdut speranța și este dispus să participe la Asia Express chiar anul următor. Întrebat cu cine se vede făcând echipă la Antena 1, artistul a lămurit imediat totul.

Fostul concurent de la Kanal D nu se vede în această aventură cu mama sa, cu care de altfel este foarte apropiat pentru că femeia l-ar încetini în timpul probelor de la Asia Express. 

Cântărețul l-a adus în discuție pe Bogdan Mocanu, pe care-l știe încă din perioada în care era participant în casa Puterea Dragostei de la Kanal D. Jador crede că artistul ar face față, în ciuda faptului că are o problemă gravă de sănătate. 

„Georgianei nu-i place să apară la televizor. Cu mama ar fi tare, dar nu poate să alerge… Cu un prieten că ăștia sunt sportivi.  Cred că Bogdan Mocanu ar fi o idee bună, ăla mănâncă orice și șerpi. Pare foarte competitiv…', a adăugat Jador în emisiunea de la Antena Stars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare