Homepage  / Vedete româneşti

Iulia Albu nu vrea să devină soția lui Mike, deși îi este iubită de opt ani. Motivul pentru care mariajul este exclus

Iulia Albu nu vrea să devină soția lui Mike, deși îi este iubită de opt ani. Motivul pentru care mariajul este exclus
12

de Cristina Țapu,

Iulia Albu și Mihai Alexandru Iacob (Mike) sunt într-o relație de aproximativ 8 ani, începând din momentul în care s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Chiar dacă prima lor întâlnire nu a fost prea reușită, cei doi au decis să ofere o șansă relației lor și, în cele din urmă, au devenit un cuplu solid. Iată care este motivul pentru care, totuși, Iulia Albu nu vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Iulia Albu nu dorește să se căsătorească cu Mike

Într-un interviu pentru Unica.ro, fosta concurentă de la „America Express” a dezvăluit ce a învățat din terapia de cuplu și de ce nu mai acceptă cereri în căsătorie după participarea la competiția de la Antena 1.

Iulia Albu și partenerul ei, Mike, au participat la câteva sesiuni de terapie de cuplu împreună. Această experiență, similară cu participarea lor la „America Express” și cu parcursul lor comun până în prezent, le-a arătat că sunt capabili să învețe din greșeli și să ia decizii mai bune, fără să dea dovadă de impulsivitate.

Iulia Albu critică persoanele publice care promovează orice  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În martie 2018, Iulia Albu a dezvăluit pentru WOWbiz că ea și Mike s-au logodit. „Nu mai este doar partenerul meu. Mihai este logodnicul meu. Încă nu am primit inelul”, a declarat fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” în acea perioadă. După experiența de la „America Express”, Iulia afirmă că nu mai acceptă propuneri de căsătorie și nu se mai gândește să îmbrace din nou rochia de mireasă.

„Nu este un inel de logodnă. Am devenit foarte mofturoasă după ce am venit din America Express și am decis să nu accept cereri în căsătorie doi ani de acum acolo, până îmi așez capul la loc. Mai vedem la momentul potrivit. Mai sunt multe lucruri de făcut, încât sincer nu este o prioritate pentru mine”, a declarat Iulia Albu, conform Unica.

Partenerul Iuliei Albu a început să-și facă cunoscut numele treptat, însă detalii despre meseria sa și parcursul său profesional sunt știute de către puține persoane. La vârsta de doar 13 ani, el a părăsit România pentru a studia vioara la Londra cu ajutorul unei burse. Cu toate acestea, o accidentare la umăr l-a constrâns să renunțe la pasiunea sa muzicală, iar în prezent, își desfășoară activitatea în domeniul publicității și marketingului.

Cum s-au cunoscut Mike și Iulia Albu

La scurt timp după ce au revenit în România de pe Drumul Soarelui, Iulia Albu și Mike au decis să pună capăt relației. Tensiunile din „America Express” și-au spus cuvântul asupra lor, iar despărțirea a survenit. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt și au decis să-și acorde încă o șansă.

În emisiunea „iUmor” de la Antena 1, Iulia Albu a povestit cum l-a cunoscut pe Mike. Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic”, a spus vedeta.  

Nu a fost dragoste la prima vedere, ba din contră. După ce s-au întâlnit în Londra, Iulia Albu spune că Mike i s-a părut a fi un bărbat foarte arogant, iar el avea aceeași părere despre ea.  

A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»”, a mai povestit Iulia Albu.  

Sursă foto: Instagram Iulia Albu – Antena 1

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton