; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Motivul pentru care Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu Pro TV și Cătălin Măruță

Motivul pentru care Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu Pro TV și Cătălin Măruță

23 June 2021

Iulia Albu a anunțat că a venit vremea să renunțe la aparițiile ei la Pro TV. Vedeta avea propria ei rubrică, în fiecare marți, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cu toate că inițial nu a oferit niciun detaliu despre decizia ei de a încheia colaborarea cu Pro TV, se zvonește că a semnat deja cu o altă televiziune.

Din 2018, ținutele vedetelor erau comentate la rubrica „Marțea Neagră cu Iulia Albu' din emisiunea lui Cătălin Măruță, scrie libertatea.ro. Înainte de colaborarea ei cu Pro TV, pe Iulia Albu ați putut-o vedea la Kanal D. Timp de doi ani, între 2016 și 2018, ea a făcut parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!'.

Criticul de modă a anunțat că renunță la rubrica „Marțea neagră cu Iulia Albu', dar a recunoscut că este mândră de anii petrecuți în familia Pro TV.

„A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși.

Sunt mândră că Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv începand cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv.

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? Vă pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba', a transmis ea pe rețelele de socializare.

 Vezi galeria foto >

Fanii ei de pe Facebook au reacționat imediat ce au văzut postarea Iuliei Albu:

„Era și timpul să închei colaborarea cu Măruță, meriți ceva mai bun. (…)

Foarte frumos când pleci și mulțumești, alții de obicei se bălăcaresc. (…)

Și unde te urmărim? De acum încolo?', au scris câțiva dintre ei în mediul online.

Ce proiect urmează după „Marțea neagră cu Iulia Albu'

Vedeta nu a răspuns încă întrebărilor urmăritorilor, dar a făcut câteva dezvăluiri în noul podcast realizat de Cătălin Măruță pe Youtube. În podcastul lui Măruță, Iulia Albu a recunoscut că nu și-ar fi imaginat niciodată că va lucra în televiziune și că îi va plăcea asta, scrie fanatik.ro.

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!' a anunțat, în podcastul lui Măruță, că va face parte dintr-un proiect. Cătălin Măruță a vrut să afle care e televiziunea cu care Albu a semnat un contract, dar în momentul în care a fost pronunțat numele postului de televiziune, la montaj a fost adăugat un sunet care a acoperit cuvântul respectiv.

Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că atunci când au vorbit despre Kanal D, numele postului nu a fost cenzurat. Astfel, Iulia Albu ar putea face parte, în perioada următoare, din echipa Antenei 1 sau Prima TV.

Iulia Albu i-a promis lui Măruță, în timpul podcastului de pe Youtube, că îi va mai scrie din când în când, chiar dacă nu va mai apărea în emisiunea sa de la Pro TV.

„O să te mai uiți la Pro TV când o să fi la …', a întrebat Cătălin Măruță. Iar răspunsul Iuliei Albu a venit imediat: „O să mă uit în măsura în care mă uit și acum'.

 

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare