Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care iubitul Cristinei Ciobănașu evită să se afișeze alături de ea. Actrița a dezvăluit adevărul

Motivul pentru care iubitul Cristinei Ciobănașu evită să se afișeze alături de ea. Actrița a dezvăluit adevărul
8

de Cristina Țapu,

Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat la scurt timp după despărțirea de Vlad Gherman, însă rare sunt ocaziile în care se afișează alături de acesta în mediul online. Care este motivul pentru care Alexandru evită să apară în clipurile video distribuite de prietena lui.

Motivul pentru care Alexandru evită să apară online alături de Cristina

Obișnuită să împărtășească bucuriile vieții sale cu publicul, actrița a ales să transmită un mesaj de Paște fanilor săi printr-un videoclip ce o prezintă alături de iubitul său, Alexandru.

„Hristos a înviat! Las aici un moment super drăguț cu Alex pe care rar reușesc să îl surprind în ipostaze atât de naturale (are trac de cameră). Sper că ați avut sărbători frumoase! ”, a precizat Cristina Ciobănașu, iar fanii au aflat astfel care este motivul pentru care Alexandru nu este prezent în mod constant în clipurile distribuite de către iubita sa.

Cristina Ciobănasu, dupa ce Vlad Gherman si Oana Mosneagu s-au casatorit (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alături de Alexandru Mureșan, Cristina formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar relația lor pare să se consolideze pe zi ce trece. Această evoluție a fost confirmată chiar de către actrița care se gândește din ce în ce mai serios la perpectiva căsătoriei.

Cei doi par să traverseze o perioadă fericită și radiază de bucurie, așadar fanii se întreabă când își vor uni destinele. Cristina a menționat că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat, însă nu a dezvăluit în mod concret o dată.

@criss_oficial

Hristos a înviat! Las aici un moment super cute cu Alex pe care rar reușesc să îl surprind în ipostaze atât de naturale (are trac de cameră) Sper că ați avut sărbători frumoase

♬ Beautiful Things – Benson Boone

Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine unde suntem încât nu ne grăbim nicăieri”, a subliniat Cristina, conform Wowbiz.

Cristina și Vlad s-au despărțit după nouă ani de relație

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit o poveste de dragoste minunată timp de aproximativ 9 ani. Chiar dacă păreau fericiți împreună, relația lor s-a încheiat la începutul anului 2021, surprinzând pe toată lumea.

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar cei doi sunt acum colegi de platou și pot colabora fără probleme. În plus, Cristina Ciobănașu a subliniat că se înțelege bine și cu soția fostului iubit, actrița Oana Moșneagu.

Sursă foto: Instagram Cristina Ciobănașu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton