Homepage  / Vedete româneşti

Ilinca Vandici nu-l ajută la teme pe fiul său. Zian este în clasa I și are un program special

Ilinca Vandici nu-l ajută la teme pe fiul său. Zian este în clasa I și are un program special
16

de Cristina Țapu,

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat în urmă cu aproximativ un an, iar fiul lor, Zian a rămas în grija mamei. Recent, prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit care este motivul pentru care nu face teme alături de fiul său de șapte ani.

Motivul pentru care Ilinca Vandici nu-l ajută la teme pe fiul său

Zian a început școala anul acesta, însă timpul său nu este ocupat cu temele odată ce finalizează cursurile, iar prezentatoarea a dezvăluit că nu face teme alături de micuțul Zian. „Nu, pentru că am ales o școală, unde după ce se termină orele, ei au o pauză de relaxare și de joacă, după care fac toți împreună temele, astfel încât în momentul în care ajunge acasă să se poată relaxa, să se poată juca, să facă activități care să îl ajute să se deconecteze”, a declarat Zian atunci când a fost întrebată dacă îl ajută pe Zian la teme, conform Ciao.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat anul trecut. Cei doi au împreună un copil, pe nume Zian, care locuiește alături de prezentatoare. Ilinca Vandici vrea ca fiul ei să fie un adevărat gentleman, care știe cum să se comporte cu reprezentantele sexului frumos, indiferent de vârstă.

Ilinca-Vandici-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Pentru că mi se pare important inclusiv să-și dezvolte extrem de bine aprecierea și respectul pentru partea feminină și să își împământeze foarte puternic atribuțiile lui ca și viitor bărbat în lumea asta. Bineînțeles că facem lucrurile astea începând cu mine. Sunt foarte fericită. Lucrăm la asta”, povestea Ilinca Vandici, potrivit Ego.ro.

Prezentatoarea nu dorește să-l prezeze pe Zian să studieze doar pentru a obține note de zece și pune accent pe dezvoltarea propriilor pasiuni și interese. Conform Ilincăi, reușita școlară nu este sinonimă cu succesul personal.

Nu-mi doresc să am un copil care sa urmeze dorințele, visurile, experiențele mele. Îmi doresc un copil liber care să își trăiască viața așa cum își dorește, să facă ceea ce îi place, să facă cu drag, să-și găsească motivație și inspirație în fiecare zi. Nu știu dacă este bine să zic asta, dar o să o spun. Nu îmi doresc copil de 10. Eu am fost cumva forțată să fiu copil de 10 și nu a fost ușor, iar în ceea ce-l privește pe Zian nu îmi doresc să fie de 10, dar îmi doresc să fie fericit. Orice ar însemna asta. Bineînțeles că sunt acolo, că sunt un părinte echilibrat, zic eu, și autoritar, și blând cum impune situație, dar cel și cel mai mult îmi doresc să fie un om bun și să fie fericit. Restul mai vine de la sine cumva”, a declarat Ilinca Vandici, în cadrul unui interviu acordat pentru Ego.ro.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat anul trecut

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost căsătoriți timp de șase ani. Împreună au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian, în 2017. În cursul anului trecut, au circulat zvonuri cu privire la posibila lor despărțire, sugerând că cei doi nu mai formau un cuplu. Ilinca a confirmat divorțul oficial, iar cei doi au pornit pe drumuri separate, copilul aflându-se în grija prezentatoarei.

Dacă Andrei Neacșu a fost deja surprins în compania noii iubite, Ilinca Vandici nu a întâlnit încă un bărbat alături de care să formeze un cuplu. Prezentatoarea susține că este dispusă să acorde o nouă șansă iubirii, însă acest lucru nu se află în lista priorităților.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton